Джони Деп потвърди годежа си с Амбър Хърд

Тя е чудесно момиче, похвали любимата си актьорът
4 апр 2014 13:56,
4
Джони Деп потвърди годежа си с Амбър Хърд
Джони Деп и Амбър Хърд Снимка: архив, Reuters

Холивудският актьор Джони Деп е потвърдил новината за годежа си с актрисата Амбър Хърд, предаде Ройтерс. Потвърждението идва броени дни, след като 50-годишният Деп беше забелязан с годежен пръстен, и след месеци на спекулации.

В запис от интервюто му за шоуто "Тудей" на Ен Би Си, което ще бъде излъчено днес, Джони Деп нарича 27-годишната Амбър Хърд "южна красавица", "чудесно момиче" и казва, че е "прекалено добра за него".

Деп и родената в Тексас Хърд се снимаха заедно във филма "Дневникът на едно пиянде" (2011). През 2012 г. холивудският актьор се раздели с дългогодишната си партньорка, френската актриса Ванеса Паради, от която има две деца, припомня агенцията.

Представители на Джони Деп не са отговорили на молбата за коментар.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
4
 
! Отговори
От Джони Деп преди 10 години
До Борислав-Ерген 38гБлагодаря ти братко за подкрепата.. С радост следя българските медии, и се радвам на коментар като този. Само в днес.бг ме разбират истински.Прав си за всичко, много си приличаме с теб, нека звездите влязат и в твоя дом !!! Евала!
2
2
 
9
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 10 години
Ех Джони Джони опасен-чаровник си като мен в предвид че и двамата с теб сме Зодия Близнаци.Младолики сме с теб братчед и винаги в мача.Е да ти имаш кинти и хвърляш по твойте за кеф аз имам по малко кинти и нехвърлям....Ама това не са разлики за умиране.Иначе още като хвана Ванеса зодия Козирог за булка ми стана ясно че няма да сте до гроб заедно в предвид различните характеристики в зодиите а от там интересите ви за живот.Не се притеснявай сега с това моме всичко ще е ОК.Тя-Темерут-Телец-Пасва!
1
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Уникална двойка и невероятно красива Амбър.