Гуинет Полтроу обиждала и командвала съпруга си Крис Мартин

Двойката наскоро обяви своята раздяла
6
Гуинет Полтроу обиждала и командвала съпруга си Крис Мартин
Снимка; Splash News

Преди една седмица Гуинет Полтроу обяви в своя сайт Goop, че със съпруга си Крис Мартин (вокалът на Coldplay) са решили да се разделят след почти 11-годишен брак. Оттогава по техен адрес се появиха много слухове и коментари, които разнищват причината за неприятната развръзка в семейството.

Според последните информации в списание US Weekly Гуинет и Крис са имали коренно различни виждания по отношение на отглеждането и възпитанието на децата си Епъл (9 г.) и Моузес (7 г.) и това е една от основните причини за краха на брака им. Според изданието Гуинет се е правила на началничка в семейството и е взимала всички решения, свързани с децата, напълно еднолично.

Източник казва пред списанието: „Тя се опитваше да контролира всичко в семейството и похватите и поведението ѝ дойдоха в повече на Крис. Всеки път, когато той се опитваше да вземе отношение по някакъв важен въпрос, тя му казваше, че е идиот и че нищо не разбира. В общи линии винаги го е подценявала и това вече не се издържаше.“

Според друга информация двойката не бързала с развода. Актрисата и музикантът се опитвали да постигнат приятелско финансово споразумение, за да не се стига до грозен съдебен процес.

Даже в момента те били на семейна почивка: „Те се опитват да направят процеса по-лесен за децата. Целият им план е да се държат като едно семейство дори и след развода“, допълва източникът.

Още светски новини четете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това му е лошото да си звезда - нищо не остава скрито. Направо са като хиени тия журналисти, отвратително е. Иначе се присъединявам към долните коментари, че се е отървал, АКО написаното е истина. :)
4
4
 
15
 
! Отговори
Omnia Mea преди 10 години
Те еврейките така са свикнали, да скърцат със зъби у дома.
3
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Страхотен музикант е пича- явно се е отървал...
2
2
 
13
 
! Отговори
90099 преди 10 години
Ех,женички до кога с това командорене
1
3
 
19
 
! Отговори
мимо преди 10 години
Откъде накъде ще обижда тази парцалосана кукла бе хора, да не би да се има за нещо кой-знае какво - я да й бие шута човекът и да се отървава от нея. Нека после да си търси каруцарите които заслужава