Кирстен Дънст: Очаквам мъжът да бъде мъж във връзката

Талантливата актриса позира в новия брой на Harper's Bazaar
5 апр 2014 07:30, Мария Дуковска
29
Кирстен Дънст: Очаквам мъжът да бъде мъж във връзката
Снимка: сп. Harper's Bazaar

Кирстен Дънст е заобиколена от цветя на корицата на майския брой на списние Harper's Bazaar, Великобритания. Талантливата актриса позира в дрехи с флорални мотиви на марките Chloé и Lanvin. Очарователната холивудска блондинка, която нашумя с хитовете "Спайдър-мен", "Елизабеттаун", "Интервю с вампир" и "По пътя", в момента промотира новия си филм „Two Faces of January", в който участва с Виго Мортенсен.

Ето и няколко акцента от интервюто с 31 -годишната блондинка за изданието:

За отношението си към романтичните връзки (в момента тя има сериозна връзка с актьора Гарет Хедлънд, а в миналото е излизала с Адам Броуди и Джейк Гиленхал): "Съжалявам, но не разбирам феминизма. Аз работя и изкарвам собствените си пари, но у дома имам нужда да бъда жена и до себе си да имам истински мъж, на когото да мога да се опра."

За своя колега Виго Мортенсен: "Той се оказа изненадващо забавен. Първият път, когато го срещнах беше много резервиран, но в последствие се оказа, че просто е много срамежлив. Аз също в началото бях нервна и дори малко уплашена да се снимам с него в един проект, заради силата, която той излъчваше, но се сработихме доста добре."

За това, че един ден иска да режисира филми: "Да много обичам режисурата, защото ми харесва да се потопя в нещата до край. Решила съм да напиша моя собствен сценарий или да адаптирам интересна книга. Мисля да се захвана с това след около три години. Надявам се тогава вече да имам и деца."

За да видите снимките на Кирстен, посетете галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Коментар 16 е отговор на коментар 14. Пак са трили постинги и е станало объркване.
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
22, ами вземи си куче да те пази бе, като ще налиташ да се млатиш с шампиони по борба, как иначе
19
1
 
3
 
! Отговори
До 17 - bahur преди 10 години
Дано Станка Златева да ти пристане! Пък се опитай нея да я нашамариш :)
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама верно тая мацка в колана на Ахил ли се е окачила, е как да не иска после як мъж
17
1
 
6
 
! Отговори
10010 преди 10 години
Аз съм мъж и съм си решил проблема вече. И така ще е, при положение, че между двата пола непрекъснато се подклажда ненавист, конкуренция, дори омраза.Поне Кирстен Дънст на външност ми харесва много... но така да ни командвате и вкъщи, и на работното място, няма да стане. Никога няма да се оставя да бъда "под чехъл"!!!
16
2
 
2
 
! Отговори
селцкия преди 10 години
Пери кутробан ***
15
5
 
10
 
! Отговори
bahur преди 10 години
е така е, колкото и пари да има една жена, винаги ще има нужда от някой ***, който да я шамари
14
3
 
6
 
! Отговори
До 15 преди 10 години
Ясно е, че 11 е в пъти по-интелигентна и по-достойна от теб - ти също усещаш това. Доказва го злобата и простащината ти.
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Очаквам статия с изказване на Станишев за мъжа във връзката.Както и мнението на Вигенин.Това е по-интересно.Не ми трябва мнението на Кирстен Дърнс.
12
3
 
8
 
! Отговори
до 11 преди 10 години
Ей, да бе! Добре, че е жена ми, дето получава почти три пъти по-ниска заплата от моята, добре че са и пенсионираните ми родители, че иначе не знам какво щях да правя. Аман от *** феминистки.
11
1
 
6
 
! Отговори
старомодното преди 10 години
Има право да очаква това или онова, във връзката, според собствения си характер, както всеки.Чудя се само какъв е този императорски печат на колана с големина на тенджера който е забучила отпред на корема!? За защита от чужди мъже ли що ли ?
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария, напиши една статия за секса с мъж във връзката.
9
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Правите се на мачовци, но повечето от вас са живи умрели, ако у дома не влизат заплатите на мама (докато сте още неженени) или на работещата съпруга (когато се задомите).
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименНе съм съгласна с N3,има жени,на които тази ситуация изобщо не е угодна.Хубаво,ние ще си копаме,ама нека не забравяте,че ние преди всичко сме жени и имаме нужда не от потупване по рамото,а нежно докосване.И на мен не ми допада в какво са се превърнали част от жените,такава вулгарност лъха от някои,че ме отвращава.
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Очаквам мъжът да бъде мъж във връзката"Мъдро заключи тя...
6
13
 
3
 
! Отговори
8.30 сутрин преди 10 години
Ако те плесна с члена по мутрата всичките ти зъби ще останат на топките ми, пръдльо.. Не ми вдигай х*я рано рано че и без това съм го вдигнал.
5
3
 
9
 
! Отговори
8.15 сутрин преди 10 години
Еегати, много захар съм си сложил в кафето..... Нищо интересно от нашите медии, оф ще си направя друго кафе че това е много сладко...
4
3
 
10
 
! Отговори
за острова преди 10 години
"Аз работя и изкарвам собствените си пари, но у дома имам нужда да бъда жена и до себе си да имам истински мъж, на когото да мога да се опра."Ами за Великобританците и Великобританките (като тази) появяващи се в Великобритански списания за мода просто е нормално "да спазват традициите" и мъжът да се прави на силен, а жената да се прави на невинна и имаща нужда от закрила.Просто дефектната актриса влага неадекватно мнение по въпроса "Кой е истински мъж? ".ВЪПРОС НА ГЛЕДНА ТОЧКА Е.
3
3
 
13
 
! Отговори
8.40 сутринта преди 10 години
Оопа, Добро утро... рано рано съм го навирил .... но при нас мъжете е нормално. Как спахте, имахте ли некви интересни сънища....... Или още не сте лягали..... Хайде да си направя кафе и да видя новините кой на кой какво е направил.
2
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Феминизмът е много угоден на жените. От една страна искат да са равни с мъжа във всяко отношение включително и да се държат като мъже. От друга настояват мъжете да сме "кавалери" и мъжкари. Е нема такъв филм дами. Щом искате да сте равни с нас ше копате... и сърбате от нашта попара.