Ванеса Паради – музата на Карл

Бившата любима на Джони Деп изгрява по-красива отпреди
6 апр 2014 11:11, Мария Дуковска
7
Ванеса Паради – музата на Карл
Снимка: сп. Elle

Култовият германски дизайнер Карл Лагерфелд запечатва с обектива на камерата си една от своите музи – шармантната французойка Ванеса Паради. Това се случва за новия брой на списание Elle, Франция (март/2014).

42-годишната френска певица, актриса и модел краси страниците на изданието не за първи път. Освен това тя си сътрудничи с дизайнера на Chanel още от 1991 г., когато започна да рекламира аромата Coco. През 2005 г. тя беше лице на чантите на марката – Mademoiselle, а през 2010 г. беше муза на новото червило на френския бранд – Rouge Coco.

Във въпросната сесия бившата половинка на Джони Деп демонстрира новата си къса прическа, оформена от Джон Ноле. Паради е облечена с дрехи от пролетната колекция на Chanel, които са в пънк стилистика.

В момента Ванеса промотира новия си филм – комедията на Джон Туртуро „Fading Gigolo“, в която си партнира с Уди Алън и Шарън Стоун. Освен това очарователната актриса е лице от корицата и на едно друго списание този месец – на L’Express Styles. За него тя е снимана от фотографа Матю Брукс, като носи авангардни дрехи в черно с пера и конски косми на марката Alexandre Vauthier Couture.

Вижте снимките на Ванеса за двете издания в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На тези снимки изглежда толкова стара и някак си отблъскващо... а е само на 42...
4
6
 
0
 
! Отговори
Любопитко преди 10 години
Абе вярло ли е че тази Ванеса ... Такова.. вие си знаете
3
6
 
8
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Сигурно е много добра актриса, сигурно е страхотен човек, сигурно има много положителни качества...но, не я харесвам. И възрастта няма нищо общо с това. Просто нито излъчването й, нито външния вид ми доставят удоволствие. Нищо лично, но, когато я видя, отвръщам очи. Не зная защо е така.
2
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И като актриса е много добра, и като жена е интересна.*** с компютърна грамотност да не забравят, че извън катуна им, критериите за старост и красота са съвсем различни.
1
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе беше си красавица, факт, но сега вече си е дърта чанта, вярно леко лачена, но като си махне грима и става баба Ягу!