Лейди Гага: Малката ми сестра също е талантлива

Поп звездата разкрива, че не само тя от семейството има творчески заложби
4
Лейди Гага: Малката ми сестра също е талантлива
Снимка: сп.Porter

Лейди Гага е една от най-големите попзвезди на нашето време. Тя стана известна не само с музиката си, но и с уникалния си външен вид и различните си ексцентрични превъплъщения. Този път певицата демонстрира бохемски шик пред обектива на фотографа Стиви Никс за новия брой на списание Porter (лято/2014).

В изданието тя за първи път признава, че не е единствената от семейството си, която има артистичен талант. Изпълнителката на хита "Applause" споделя, че и по-малката ѝ сестра - Натали Германота, също има много силно въображение и големи творчески заложби, но като дизайнер и художник.

Вижте няколко акцентa от интервю с Лейди Гага за изданието:

За сестра си Натали:

"Изпитвам страхотна любов към малката си сестра, а освен това тя е супер талантлива. Не бих го казала, ако не беше вярно. Когато тя ми показва своите рисунки, си мисля, че е гений! Иска ми се да можем да седим с нея в апартамента ми по цял ден, да пушим цигари и да шием разни неща."

За своя вечно променящ се външен вид:

"Това, което вече знам със сигурност, е, че душата ми е много неспокойна и това се отразява на външността ми. Когато съм в състояние да се придържам към една и съща визия за по-дълъг период от време, това значи, че съм се почувствала добре в тази нова идея. Ако това не е така, аз просто търся нещо различно."

За приятелката си Донатела Версаче:

„В неотдавнашната ѝ колекция всяка нейна рокля беше все едно да покажеш среден пръст с дълъг маникюр на хората. Беше една безмилостна колекция. Донатела безспорно е красива и секси и винаги се придържа към своя личен стил."

Вижте снимките на Лейди Гага за изданието в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Смешки. Смешки. Смешки. Хайде сега да се появи и Боб да нарече мацката "Стефка" и да каже колко "малък" фен й е! Как не можела да пее, била некадърна и нищо не ставало от нея. Mnog000 Liobow za was pichoe! <333 :** Остането все така интелектуално извисени и разбиращи от всичко. Пък настрана, че не разбирате какво всъщност е Гага... тя е за хора родени след 84... не 56. :) <3
2
4
 
4
 
! Отговори
любопитен преди 10 години
А в леглото как е сестра ти? Има ли влечение към музикалния инструмент флейта?
1
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Поп звездата разкрива, че не само тя от семейството има творчески заложби""Творец" бих казал. В мъжки род се пише. И не ми идва от това, че думата "творец" я няма за в женски род и се използва и за жените същата дума както и в мъжки род. Просто това нещо на снимката е с неустановен пол. Така че не виждам защо за него да не се пише в мъжки род.Имаш творчески заложби - творец.И сестра ти и целото ви фемили - творци.В мъжки род.*** ли са или банда- п**ераси, те си знаят.