Джони Деп иска още деца

Актьорът обича децата и би желал да има още 100
9 апр 2014 12:31, Мария Дуковска
11
Джони Деп иска още деца
Джони Деп; Снимка: Reuters

Джони Деп е толкова влюбен в своята годеница Амбър Хърд, че е готов да има още деца. 50-годишният актьор, който вече се радва на двама наследници от бившата си любима Ванеса Паради – Лили-Роуз на 14 и Джак на 11 години, признава, че толкова много обича децата, че би бил щастлив да има още 100.

Пред Entertainment Tonight Джони сподели: „Обичам децата. Имам две и те са съвършени. Човече, ще направя още 100. Но аз имам лесната задача, нали?“. Междувременно звездата от „Карибски пирати“ призна, че ще остави планирането на сватбата на своята 27-годишна годеница Амбър.

По-рано Джони сподели, че според него е по-добре красивата му любима да се заеме с организирането на големия ден, защото „той е много зле в тези неща“. Твърди се, че актьорът е предложил на Амбър в навечерието на коледните празници миналата година.

Двамата се срещат на снимачната площадка на „The Rum Diary“ през 2011 година. Година по-късно Джони се разделя с Ванеса Паради, с която имаха дългогодишна връзка, продължила цели 14 години.

Още новини за звезди може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще му направя, няма проблем! И на бившата му и на настоящата му.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До "на богатите градинаря им опложда съпругите!"На всеки му е правило впечатление, че децата на богати мъже винаги приличат на тях. Но деца на бедни мъже често нямат прилика нито с тях, нито с жените им. Т.е. приличат на биологичните си бащи, не на социалните си бащи, като такива като теб, дето за жълти стотинки пишат по форумите.
9
0
 
2
 
! Отговори
Дени преди 10 години
Нова булка,нов късмет! :D
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария, напиши статия за секса когато хората искат още деца.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Актьорът обича децата и би желал да има още 100"Понякога прекаляват в желанието си да се харесат на хората.
6
0
 
3
 
! Отговори
до 5 преди 10 години
Ха бе шматрок!Само дето е обратното !Не, богатите оплождат семейните жени ,а на богатите градинаря им опложда съпругите!Ти сега да не вземеш да се разтроиш повече?А както знаеш краи парите се завъртат меркантилни к....и ,та те спирачки нямат и често богатия си тръгва е...н и обран!
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До "В инкубатор ли си ги отглеждат тея стотици деца?"Богатите оплождат много семейни жени (като например твоята жена), а съпрузите на тези жени естествено нищо не подозират. В биологията се нарича гнездов паразитизъм. Но ти не търси в интернет да четеш такива неща, да не се разстройваш!
4
2
 
8
 
! Отговори
до 2 преди 10 години
В инкубатор ли си ги отглеждат тея стотици деца?Много смешен си - ти!До момента богат и много деца, не съм срещал ,дори богат и жена, дето да си струва ,рядко се намира.
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма как индиянците са изчзващ вид трябва да се запази био-разнообразието.
2
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Богатите мъже имат стотици деца. А бедните мъже най-често отглеждат кукувичи деца.
1
9
 
0
 
! Отговори
men преди 10 години
да отиде при брад пит. той ще му помогне. и на двамата ще им хареса. такива мъжкари..... фес.бг какво ни занимавате с иху аху пидираски истории?