Хайди Клум живее бляскав живот в нова реклама на Maserati

Германският супермодел показва зашеметяваща визия за автомобилния гигант
1
Хайди Клум живее бляскав живот в нова реклама на Maserati
Снимка: Maserati

Хайди Клум показва своя бляскав начин на живот от реалността в новата реклама на Maserati. Иконичният германски супермодел демонстрира зашеметяваща визия в кампанията на производителя на луксозни автомобили. Рекламата е заснета от италианския фотограф Франческо Кароцини. Кадрите показват Хайди в различни тоалети - от лежерни, ежедневни облекла до елегантни тоалети, подходящи за червения килим.

В същото време тя представя трите нови модела на ултралуксозните возила. Хайди е холивудска звезда с Quattroporte Zegna Limited Edition, деловата жена с Ghibli S Q4 и любителка на силните усещания със спортния автомобил GranTurismo MC Stradale Trofeo Race Car.

С тази кампания Клум се завръща в светлината на прожекторите, от която странеше в последните няколко месеца, след като скъса с бодигарда си Мартин Кристен.

За кампанията красивата блондинка казва: „Имах много време да управлявам новите модели на Maserati, докато снимахме рекламата, и трябва да ви кажа, че тези автомобили могат да се карат от всички жени, а не само от модели и известни личности. Целта на кампанията е точно да разчупи този наложен стереотип.“

Вижте снимките на Хайди за рекламата в галерията на Tialoto.bg!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И тая е един ***. Флавио Бриаторе явно я е разбрал каква е и я заряза навреме. После тя увисна на врата на оня ***, с когото популярността й нарастна и накрая му би шута. Междувременно стана и много богата жена. Сега може да си живее както си иска и с когото си иска - бодигардове и всякакви други парцали. Между другото, като визия е добре, без да е нещо изключително. Изрусена коса и дълги крака се оказва, че е достатъчно.