Бионсе: Жените трябва да притежават своята сексуалност

Красивата дива доказва, че го прави от корицата на сп. Out, където позира руса и полугола
11 апр 2014 08:14, Мария Дуковска
3
Бионсе: Жените трябва да притежават своята сексуалност
Снимка: сп. Out

Уникалната Бионсе за пореден път успя да изненада почитателите си, като се появи топлес и с руса перука на корицата на сп. Out. Визията на звездата прилича на тази на Мерилин Монро от лентата „Джентълмените предпочитат блондинки“ (1953), което придава на дивата сексапил и я прави различна.

В интервюто Би говори за себе си и своята сексуалност, за албума и внушенията на музиката и за още куп неща. Вижте някои акценти от него:

За своята сексуалност: „Има невероятна сила в това да притежаваш, а жените трябва да притежават своята сексуалност. Все още има двоен стандарт, когато говорим за сексуалност – мъжете са свободни, а жените не. Това е лудост. Старите уроци на покорство и уязвимост ни правят жертви. Жените са много повече от това. Може да бъдеш бизнесдама, майка, артист и феминистка – когато искаш – и пак да бъдеш сексуален обект. Тези неща не са взаимно изключващи се.“

За новия си албум: „Когато записвах „XO“ имах инфекция на синусите. Записах само няколко минути на демо и реших да оставя вокалите. Повечето песни бяха готови от близо година, но така и не се решавах да запиша вокалите. Много ми допадат тези несъвършенства, така че ги запазих, както ги записах първия път. Използвах времето, което обикновено отдавам, за да направя музиката и бекграунда перфектен. Имаше цели дни, които посветих на това да миксирам саундовете по перфектен начин. Дисциплина, търпение, контрол, истина, риск, себеотдаване бяха всичките неща, за които си мислех, докато правех албума.“

Останалата част от интервюто и галерията може да разгледате в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: интервюБионсеДжей Зи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
7
 
8
 
! Отговори
ХъниБуБу преди 10 години
Тази "полугола негърка" е една силна, красива жена! Не е някоя забременяла на 15 българска тийн-уроспия, която мисли само как да става все по-***. Би е прекрасна и твоите расистки коментари няма да го променят! Това си ни е наша...българска чера! Нека да храним и обиждаме по - успелите,а нека утре се върнем на работа в градската кръчма или автосервиз и след като се приберем да се чудим как да нахраним децата си. Смешни сте, но не го знаете.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
пара като има ,не само сексуалност ами и ненормалност
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Полугола руса негърка ми говори за секс... Май и там проблема магистралните шаманки не е решен. Сега да не ме подхванат от БХК, а?