Диляна Попова и Асен Блатечки ще си имат момче

Моделът призна, че очаква дете от актьора
Обновена: 16 апр 2014 14:15 | 15 апр 2014 13:34, Мария Дуковска
46
Диляна Попова и Асен Блатечки ще си имат момче
Снимка: LOVE style

Диляна Попова разкри, че е бременна от актьора Асен Блатечки и че се надява да му роди син. Това съобщава ексклузивно самата тя в новия брой на списание LOVE style.

Моделката и актриса вече е в четвъртия месец на бременността и се очаква бебето да е момче. Попова признава, че от доста време е готова да стане майка.

„Аз от малка искам да имам дете, от 20-годишна някъде. Просто много обичам децата“, казва бъдещата майка.

Самият Асен, който има една дъщеря – Катерина, също е категоричен, че иска да има много наследници. По отношение на брака и красавицата, и актьорът са на едно мнение. „Не държа на брака“, казва тя.

„Самото обещание, че някой ще ме обича цял живот завинаги, докато смъртта ни раздели, е лъжа още от момента, в който бъде изречено. Никога не знаеш какво ще ти се случи – дали няма да срещнеш след това истинската любов“, споделя тя.

„Смятам брака за безсмислена институция“, категоричен е Асен. „Помага единствено после при развода да се узаконят подялбата на мебелите и дали ще плащаш 200 лева за издръжка на детето“, посочва актьорът.

За двамата отдавна се спекулираше, че са се влюбили на снимачната площадка на сериала „Стъклен дом“, но това е първото потвърждение за връзката им.

Още новини за звезди може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След като изпусна наркотрафиканта и се наживя като използвачкавремето лети дойде време за люпенеи намери един будала застаряваш набеден плейбой за разплод, който ако кажем истината е противно непривлекателен.Това са фактите и преди да кажете,че и завиждам казвам следното:-Желая и успех!
32
5
 
5
 
! Отговори
Мария преди 10 години
До Главен Българин - няма да е лошо да влеете енергията, която имате, в създаването на ВАШИЯ живот, а не в коментиране, съдене и оценки на чуждия. Като гледам я имате в излишък, така че е хубаво да я канализирате в нещо градивно. Радвам се, че знаете толкова много за мен и за живота ми, наистина. Керванът си върви, кучетата си лаят... Говорим на различни езици, а аз нямам повече време за губене в излишни спорове. Лека вечер.
31
9
 
8
 
! Отговори
Мария преди 10 години
До Главен Българин - типичен за съжаление. В целия Ви коментар виждам едно- съдене и сочене с пръст.Това какъв е Асен си е негова лична работа, мен не ме вълнува какъв актьор и човек е.Ако е слаб актьор не бих го гледала, имам дистанционно все пак. И кое заслужавам аз може да прецени едиствено Бог, Господ, Създателя, Абсолюта, Вселената - както искайте го наречете. И много съм впечатлена, че ме познавате толквоа добре -какви мъже харесвам и на кого "лижа ***".Всичко хубаво желая на двойката!
30
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Що за новина е това, и какво ме интересува. Ако става на въпрос на един приятел пък му казали че ще има близнаци
29
7
 
31
 
! Отговори
. преди 10 години
Всяка планирана бременност е хубава новина. И все пак не мога да се отърва от чувството на погнуса, сещайки се как госпожицата се е развявала с наркотрафикант години наред,, разплакал кой знае колко майки.Никаква симпатия нямам към близките на мутри, били те и бивши.
28
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има и много яки коментари. На българина от векове му е отнето правото да говори това което мисли и само анонимното творчество остава. Не са всички хейтъри, нека си кажат хората, тия статии са поръчкови, всички от публичното пространство са платени ***, които изкривяват действителността. Нека истинските хора да говорят, и това е нещо.
27
8
 
10
 
! Отговори
Ани преди 10 години
Съгласна съм с Мария. И бих допълнила - много е удобно и лесно да хейтиш, когато си анонимен. Бас държа, че никой от изказалите се анонимни със злобните си изказвания няма да може да застане и да каже всичко това от собственото си име. Силни сме и много ги разбирамее (особено живвотите на другите) само, когато сме анонимни май, а?
26
12
 
26
 
! Отговори
Мария преди 10 години
Много посредствени хора има измежду нас българите, съдейки от по-голямата част от коментарите. Абе хора, живейте си живота и оставете другите да си живеят техния!!! Всеки си носи кръста и всеки си определя как да живее, с кого да се разведе или да не се развежда, какви отношения да има и какви да няма! Вие си гледайте семействата и децата и не плачете на чужд гроб! Стига хейтърство, стига тесногръдие и простотия! Когато сочиш с някой с пръст и го осъждаш, виж дали ръцете ти са чисти!
25
2
 
12
 
! Отговори
ачо преди 10 години
Асен никога не се е женил, че да се развежда.
24
10
 
20
 
! Отговори
Цървуля преди 10 години
Блатечки явно си много *** ама много.Имаш голяма дъщеря.Чрез нея ще разбереш много неща.Когато почне и тя като тебе да лети от цвят на цвят и да среща новата голяма любов ще усетиш какво си направил.
23
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
25- и това е верно-мизерия брат:(((
22
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Основата на едно стабилно общество е семйството. Ако то не е здраво, съответно и обществото не е здраво. Човек, който сменя само партньори гледа собствения си интерес, а една интересчийска личност не може да гради социално здраво общество. Просто не мога да подкрепя изказването на този актьор. Има моменти, в които хората търсят други сексуални партньори, но си има и начини за това. При всяко семейство са различни. Но самият брак на една двойка и променя веднага статута в очите на другите!
21
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако това е истина, защо Блатечки и Попова преди известно време публикуваха общо писмо в което официално пред всички медии отрекоха връзката си и се възмутиха от инсинуациите в пресата? То бива да си перде, но чак пък толкова. Срамота.
20
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименБият се за по-читавите във финансово отношение.Без пари къфто искаш бъди ако ще и извънземен все тая.Никой си,не си интересен.
19
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази да не е порно звездата алета оушън,много си мятат,но нашта сигурно е по-добре добра.
18
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еми той изглежда мъжествен, при тая тотална липса на мъжественост, жените се бият за по-читавите.Тя е неприятна и крайно посредствена, ама ...те това е матриала останал в бг.
17
4
 
44
 
! Отговори
Maks преди 10 години
Никога не съди живота на другите, защото всеки човек познава собствената си болка. Паулу Коелю
16
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази съм я помпил няколко пъти. Игрива е и разкрепостенна. Еманципирана жена. Смятам че ще е добра майка. По - добре да е по живяла от колкото да е за забита ***.
15
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Значи Асен ми е баджанак. Якоооооо !!!! хахахаххахха!!!
14
11
 
18
 
! Отговори
Omnia Mea преди 10 години
Браво! На добър час!!!