Виктория Бекъм – една пораснала "спайска" на 40

Днес Пош спайс е майка на 4 деца и успяла дама
17 апр 2014 17:15, Красимир Ангелов
26

Виктория Бекъм на музикалната сцена. Пош Спайс безспорно е най-успялата жена в прочутата дамска петорка. Снимка: Reuters

Годината е 1996-а. Пет неизвестни на широката публика до този момент млади момичета записват дебютния си сингъл "Wannabe", който за нула време се превръща в тотален хит.

В следващите няколко години Гери Халиуел, Мелани Чизхолм (Мел Си), Ема Бънтън, Мелани Браун (Мел Би) и Виктория Адамс се превръщат в най-успешната дамска поп група – Spice girls.

На няколко пъти през годината момичетата се разделяха и събираха, но като цяло днес всяка от тях е поела по своя път. Почти всички от тях постепенно се изгубиха от светлината на прожекторите с изключение на една – Виктория Адамс - Бекъм.

Познатата като "Пош спайс" певица става все по-популярна след разпадането на групата в началото на века. На 4 юли 1999 година на екстравагантна церемония изцяло в кралска тема, Виктория и един от най-добрите английски футболисти Дейвид Бекъм, се женят на церемония, следена с интерес от цяла Великобритания.

На днешния 17 април Виктория навършва 40 години и смело може да кажем, че тя е постигнала почти всичко в живота си. Дейвид и Виктория Бекъм са най-популярната светска двойка във Великобритания и въпреки образа на мачо, който има футболистът, двамата имат щастлив брак вече близо 15 години.

Те имат и четири деца – три момчета - Бруклин, Ромео и Круз, и родената през 2011 дъщеря Харпър Севън.

Като двойка Дейвид и Виктория създават своя марка, която по изчисления на запознати им носи по приблизително 100 000 паунда на ден. Отделно от това след паузата в музикалната й кариера Виктория издава наръчника по стил „That Extra Half Inch” и създава своя модно линия с дънки, дамски чанти и серия от слънчеви очила с марката DVB.

Цели шест пъти тя се появява на корицата на списание "Вог". Освен това се занимава и с благотворителност.

На 40 години госпожа Бекъм е майка, певица, моден дизайнер, модна икона, бизнес дама, футболна съпруга... Това е Виктория - една порастнала „спайска“ на 40.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
werti преди 10 години
Прекрасна !!! :) :)
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
всезнаещите *** пак дават ъкъли под статията, ахаха
22
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За мен тази винаги е имала едно доста антипатично излъчване...гадна ми е.
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изглежда крайно амортизирана и това нещастно тяло тормозено с диети и хирургия. Мега амбициозна жена с чип в главата, без капка талант и присъствие. Красивия й мъж нещо е повехнал, което е по-интересно.
20
1
 
2
 
! Отговори
pasxa преди 10 години
Veseli velikdenski praznici, dnes bg & forumni bg specialisti! :)
19
0
 
3
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
до 16Изключително прав си, друже. За пример - Николетки, Златки, Азисовци и всякакви други куци и и сакати дето нищо не става от тях, или както казваме по нашия край - леб на връзано куче немоа да дадат.
18
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След 20-30 г. никой няма да си спомня за нея и Бекъм.
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ех Вики,как искам да те мангранясвам
16
0
 
10
 
! Отговори
Емо преди 10 години
Че е успяла е факт. Че е най-зле във вокално отношение от петте спайски също е факт. Единствено Виктория не постигна никакъв успех във соло кариерата си на певица и издаде само един албум. Джери има 3. Мел Б - 2, Ема - 3 а Мел Си цели 7. Междудругото, Мел Си е най-успешната вокалистка в историята на британската музика след Мадона (която не е британка) с 12 номер 1 сингли. en.wikipedia.org/wiki/UK_Singles_Chart#Most_number-one_singles
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не виждам на какво трябва да хълца човек. На всеки човек му е ясно, че когото и да подхванат медии и реклами могат да го направят звезда. Няма нищо изключително или достойно за възхищение. Хващат едни хора и започват да ни ги натрапват по всякакъв начин за да могат да печелят пари. Вижте какво става с детето на Уилям и Кейт с тяхната сватба, всичко е реклама за пари. Пазара на всякакви глупости се засилва стократно.
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нито тая беше голяма певица, нито Бекъм беше голям футболист, просто медиите ги направиха известни.Все пак добре се реализираха и двамата.
13
1
 
7
 
! Отговори
ER_Dr преди 10 години
Е изгубиха се, Мел Си не се е изгубила и прави хубава музика, а за Виктория е въпрос доколко щеше да помни някой, ако не беше женена за Бекъм.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
OLD SPACE GIRL
11
1
 
2
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Всичко хубаво, само стой на страна от Range Rover. Автомобилния дизайн не е нещо, което можеш! A Range Rover не е икона, върху която можеш да експериментираш!
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хората са медийни продукти и затова валят милионите при тях. Защо да не изсмучат милионите дадени от разните компании за да ги рекламират? Като има кой да купува продуктите с рекламно лице тия двамата, к'во лошо има? И вие станете рекламни лица и станете милионери като тях. Аз не мога, затова само ще кажа едно браво на Дейвид И Виктория, че успяват толкова време да са заедно и да имат толкова време едно здраво семейство с 4 деца. Дай боже всеки му. Ай наздраве и по-малко злоба и завист ви желая
9
1
 
3
 
! Отговори
ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО преди 10 години
Феминиски брътвежи.
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 6В интерес на истината Виктория когато се запознава с Дейвид Бекъм 1997-*** е по-богата от него. Имаше към 40 милиона паунда в личната си сметка, а Бекъм едва прохождаше в Манчестър Юнайтед, така че едва ли Виктория се е оженила за Бекъм заради парите му.
7
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най - бездарната певица на света.
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как само изглежда една майка на четири деца,а!!!
5
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Успяла дама. Успеха и е да се омъжи за извор на пари!