Холивудските звезди, които се влюбиха в неизвестни хора

Кои знаменитости намериха любовта в лицето на нормални хора?
Обновена: 20 апр 2014 14:07 | 20 апр 2014 14:07, Мария Дуковска
4
Холивудските звезди, които се влюбиха в неизвестни хора
Снимка: Reuters

В Холивуд е пълно с двойки-знаменистости, които са се влюбили на снимачната площадка на някой свой филм или сериал (от вида на Анджелина Джоли и Брад Пит и Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли). В някои случаи и двамата са актьори - звезди, в други случаи единият е знаменитост, а другия е човек от кино килдията - я продуцент, я режисьор или оператор (като Джулия Робъртс и оператора Дани Модър).

В случая обаче, ви представяме няколко двойки, в които единият партньор е бил абсолютно неизвестен, преди да въпросната звезда да се влюби в него. Повечето от знаменитостите в класацията ни са имали преди това връзки с други известни хора, но в крайна сметка са усетили, че в славата има нещо фалшиво и че е много по-добре да прекарат живота си с нормален, свестен човек, който е далеч от суетата на шоубизнеса.

Въпросната класация показва, че Холивуд не е частен, затворен клуб за ВИП членове, за който простосмъртните хора са недостойни и в който не са допускани. В действителност се оказва, че историята за Пепеляшка, която се омъжва за богатия принц е възможна и там и че не всяка принцеса държи да си намери мъж със синя кръв.

Първата такава двойка (на снимката) са Скарлет Йохансон и журналистът Ромейн Дюрак. Тя е имала брак с колегата си Райън Рейнолдс и връзка със звездата Шон Пен, но реши да се задоми с този неизвестен французин. Двамата се запознават на светско събитие, което той отразява. Според слуховете ги запознава техен общ приятел - татуист. В момента двамата са в очакване на първото си дете.

Вижте в галерията на Tialoto.bg кои са знаменитостите, които са женени за напълно неизвестни хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: връзказвездилюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Единствената важна стъпка в живота на жената,е избора на точния мъж (тя може да си позволи завсичко друго да сгреши, но тук няма право да греши)и точно поради това тя прави своя избор там, къдетоможе да прецени мъжките качества, които ѝтрябват: По време на следване на висше образованиеили в работата. Офиси, фабрики, колежи илиуниверситети, са за жената нищо друго освен огромнипазари за женитба."Естер Вилар
3
2
 
7
 
! Отговори
* преди 9 години
С други думи, богат и известен мъж си 'забожда' хубаво, никому неизвестно гадже... Няма нищо странно в това! По-скоро бих се учудил, ако Натали Портман си хване гадже я оксиженист, я барман, я сладкар... т.е. някой представител на средната класа със средни или малки възможности... Това обаче, за съжаления няма как да се случи. Пустите му жени, знаят си те в кого да се 'влюбят'!
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мария, напиши статия за секса с неизвестен.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато хората не знаят или не искат да назоват причините за нечий успех в професията или в личния живот, те говорят за шанс, късмет или любов. Мъже, които са започнали от нула, а в последствие са станали милионери, по правило още в периода докато са били на нула, са имали сексуални връзки с красиви жени. Не защото жените имали нюх, а защото са разполагали с информация от надежден източник. Информация, която грижливо е била прикривана от обществото.