Най-очарователните чернокожи жени в шоубизнеса и модата

Вижте класацията на най-горещите шоколадови звезди
21 апр 2014 22:43, Мария Дуковска
16
Най-очарователните чернокожи жени в шоубизнеса и модата
Снимка: сп.Ebony

Тазгодишната носителка на "Оскар" за поддържаща женска роля - Лупита Нионго направи истински фурор в света на шоубизнеса, не само заради силната си роля в драмата "12 години в робство", но и заради уникалната си външност и запомнящ се, невероятно колоритен стил на обличане.

Лупита за отрицателно време стана толкова известна, че нямаше списание, което да не я пожела за своя корица, а няколко модни бранда я поканиха за свое рекламно лице. Това са италианската модна къща Miu Miu и френският козметичен гигант Lancome.

Както модната, така и развлекателната индустрия от години се борят с етническата дискриминация и е факт, че много малко шоколадови красавици имат шанса да успеят в Холивуд или на модния подиум (дори наскоро самата Наоми Кембъл критикува Виктория Бекъм, че не включва чернокожи модели в ревютата си).

Внезапният възход към славата на младата кенийка Нионго има прекрасен ефект за всички чернокожи жени в шоубизнеса. Те изведнъж взеха да блестят с друга светлина и феновете започнаха да гледат на тях по друг начин.

Вижте в галерията на Tialoto.bg кои са най-актуалните чернокожи звезди в развлекателната индустрия в момента!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: холивудактрисазвезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
!!! преди 9 години
човек да ми каже колко черни познава,да му кажа и аз колко познавам ,чухте от някъде нещо и видяхте две *** и вече много разбирате ;)
11
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До !!!Човека ти го е написал по-долу- черните и да се къпят пак миришат,както и ***! А за интелекта и манталитета им да не говорим...
10
7
 
12
 
! Отговори
!!! преди 9 години
ох с ваште митове и легенди миришели страшно ми да идете в гетото нормално ,те белите дето не се къпят и подържат миришат на рози
9
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До джаквъпрос на възпитаниеговоря от опита ми и мненията на хора,израснали сред черниникой уважаваш себе си не се принизява до тях
8
13
 
6
 
! Отговори
джак преди 9 години
Вие пък къде видяхте негърки та говорите бе, много са си готини, дупетата са им като балони...направо са си екстра.
7
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нито един уважаваш себе си бял човек не се меси със черни. питайте хората от Южна Африка- белите. По култура и интелект, черните са мързеливи. Това е доказано. Добре, че отидоха бели в Африка, че *** щяха да си умрат в мизерията. А пък как смърдят- не е истина! ЗЕБРА С МАГАРЕ не се меси-нар.мъдрост от Южна Африка.
6
4
 
18
 
! Отговори
Богдан преди 9 години
Гледам,гледам,гледам...и не схващам какъв е този истински фурор ,който е направила Лупита Нионго..или са спуснали квота за чернокожи,които трябва да ни се харесат задължително!?
5
5
 
15
 
! Отговори
Лапай банана преди 9 години
Чернокожите имат повече и различни потни жлези от нас. Кожата им е по-груба и след 30-та си годинаобезкосмяването на краката е видно като четина.По тази причина, колкото и често да се къпят имат единспецифичен мирис. Най-важното остава характера и интелекта - за съжаление моите лични наблюдения са много негативниза тях.Сега зад океана на мода са индийките - някои от тях са достамургави, но тези от добри семейства са възпитавани на достадобродетели.
4
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хубава? Черна-Никога
3
1
 
18
 
! Отговори
тцЪ преди 9 години
Тия като ги гледам повечето са мешани.
2
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АриецПич, ако беше пробвал една "печка", щеше да разбереш едно: фурии са в леглото.Аре вазелан
1
8
 
20
 
! Отговори
Ариец преди 9 години
Още не съм се възбуждал от гледане на черни печки за дърва и въглища, ама свят широк, хора всякакви. Някой може да му е кеф дя си го вкарва в прахосмукачката примерно или в ауспуха на колата :)