Камерън Диас не е използвала дезодорант 20 години

Мъжете също нямали нужда, поддържали се добре
23 апр 2014 14:05, Александър Попов
17
Камерън Диас не е използвала дезодорант 20 години
Снимка: Reuters

Актрисата Камерън Диас не е използвала дезодорант вече 20 години и смята, че хората миришат по-добре без екстри на козметичната индустрия.

"Хората ще миришат по-добре, ако спрат да използват дезодоранти против изпотяване. За мен те са лоши продукти, тъй като запазва всички миризми от изпотяването", каза тя пред E!News.

За мъжете смята, че те се поддържат достатъчно добре и също могат да минат без дезодоранти. Според нея е достатъчно да се епилират под мишниците, за да не се задържа "аромата".

Камерън Диас се изказа остро в своята книга The Body и за интимното обезкосмяване на дамите. Актрисата е на мнение, че природата не случайно е "дала" това окосмяване, а с модерните лазерни епилации то се губи завинаги.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Камерън Диас
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
Отвратен преди 9 години
не я взимайте за пример, моля ви!
13
3
 
7
 
! Отговори
MADURO-PATURO преди 9 години
JENATA TRIABVA DA MIRI6E NA SAPUN A NE NA PARFYM......KATO STE ZAMIRISALI PO MAR6RUTKI I ABTOBUSI NA POT SMESEN S PARFYM MOJE 4OVEK DA SE IZDRAIFA OT TAKIVA KAKI..........
12
1
 
17
 
! Отговори
Merry преди 9 години
Абе тя природата и на краката също ни е дала окосмяване, че на някои жени и мустак им е подарила, и сега какво - да вървим с/у майката природа ли?
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами да ви кажа предпочитам наистина жена която не се е напръскала с парфюм, а да мирише на душ гел Dove постоянно . А това е признак за хигиенично тяло, за безупрена поддръжка на тялото чрез къпане. Кака ви Диас на ден се къпе по 3 пъти най- малко без да се изпоти, вие сте тръгнали да я обсъждате дето на работата се потите през лятото и без парфюм ще сте като скунксове.
10
1
 
12
 
! Отговори
Вуте преди 9 години
Тази ще я охлузя, та ако ще и повече от 20г. да не се е пръскала, една щипка на носа и ухуууу.
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От коментарите се вижда, че българина(респективно българката), прекалено много работи за това и много се поти. Но вместо да си вземе душ, или ако няма възможност, поне да се измие, той(тя) предпочита да се напръска с дезодорант. Даже се подиграва на К. Диас, че не го прави, а предпочита да се къпе. Също, като Бай *** в банята - "На тия немци не им стига акъла един пирон да забият, а казват, че ний българите сме били прости!".
8
1
 
10
 
! Отговори
MaHeKeHa преди 9 години
В България е много по-лесно да 1-во да плюеш и след това да коментираш. Защо съдите жената не мога да разбера? Това си е нейно мнение и точка.А, и един интересен порно факт в интернет. Една от най-търсената категория за порно, е именно "Hairy" сиреч "Жени, които са окосмени отдолу". Ще се изненадате на големия интерес в тази категория.
7
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Просто жената си подържа личната хигиена постоянно и на ниво, за това не и трябват дезодоранти, няма по лоша миризма от некъпана жена, поляла се обилно с парфюм, или дезодорант. Често срещано явление при българките.
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е права си е жената- говори от нейна гледна точка, защото тя се къпе по 3-4 пъти на ден. Мотика да е хващала че да се изпоти? Поти се във фитнеса след което в него си взема душ.
5
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Камеран пик като ПРЪД*НЕ направо парфум брадче...На хората жащо им трябват заводи за парфум кат могат да си пърд*т наволя!Браво Камерън великия скункс!
4
7
 
5
 
! Отговори
Малиииииииииии преди 9 години
Тая се изцепи много яко! Една нощ прекарана с нея ще се помни винаги!
3
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мдаа,ако денят и се свежда до къпане,ядене,спане,секс,басейн,спа,джакузи и после пак отначало що не?
2
28
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Миризлива и космата! Сигурно и *** не си бърше, защото може да е вредно. Айде ходи да живееш в джунглата, а не сред нормалните хора!
1
8
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Хората ще миришат по-добре, ако спрат да използват дезодоранти против изпотяване."Браво блонди, препоръчвам ти курс с люлински автобус през август.