Деян и Радина се карали много рядко

Актрисата споделя, че Донков е голямата й любов
Обновена: 24 апр 2014 16:00 | 24 апр 2014 15:58, Мария Дуковска
27
Деян и Радина се карали много рядко
Снимка: "Търси се"

Звездата от сериалите „Стъклен дом“ и „Фамилията“ – Радина Кърджилова, ще гостува в неделя в предаването „Търси се“.

Водещите на предаването – Меги и Нели, ще успеят да повдигнат завесата към личния ѝ живот и ще я срещнат с най-близките хора в живота ѝ.

Изключително емоционална ще бъде срещата на Радина с нейните родители – баща ѝ Христо и майка ѝ Гергана.

„Най-трудният период беше нейният пубертет. Често бягаше от вкъщи, не се обаждаше и ни създаваше много грижи“, споделят те и допълват, че винаги и във всичко стоят зад нея, а тя продължава да им липсва.

"Липсва ми вкъщи да се прибере, да заспи на дивана“, признава майка ѝ Гери.

Какво е тяхното отношение към нейния любим – Деян Донков, зрителите ще разберат на 27 април от 11 часа по bTV.

Вълнуваща ще бъде срещата на актрисата именно с Деян, с когото тя ще се срещне на четири очи в студиото на „Търси се...“. „Най-много в нея ми харесва това, че е истинска, че е добър човек. Дори наскоро ми се наложи да лежа в болница и тя настоя да спи при мен в стаята, въпреки че болниците я ужасяват“, разказва актьорът.

Той признава, че писанията за бурните им отношения с Радина нямат общо с истината.

„Ние дори рядко се караме“, казва Деян.

„Това е моята голяма любов. Много го обичам“, споделя през сълзи и изключително развълнувана Радина.

Меги и Нели ще срещнат актрисата и с една от най-близките ѝ приятелки сред актьорите – Маргита Гошева.  „Тя е много непосредствена. Дава ми младост, която на моменти ми липсва“, казва Маргита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
16 - и аз също !Утре - Ким и Кание !Вдругиден - Селена и Бийбър!Бактън бре !
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази иначе държи на бой.
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мария, напиши една статия за секса след караница.
14
0
 
9
 
! Отговори
SD преди 9 години
Трябва и аз да призная нещо. Ние пък, двамата с Радина Кърджилова, ама НИКОГА не сме се карали
13
0
 
8
 
! Отговори
Bob преди 9 години
Местим го
12
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скорпион и СтрелецСкорпионът е сложна личност, трудна за разгадаване и недостъпна. За него животът е борба и той преследва целите си, разбивайки на пух и прах всяка пречка, без да мисли за последиците. Стрелецът пък е изключително открита и откровена персона, за която животът е една игра. Той преминава с усмивка, а не с юмруци през него. В един момент ще се погнуси от действията на Скорпиона. Но много преди това да се случи, Скорпионът ще е започнал да гледа на Стрелеца като на дразнител.
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Близнаци и КозирогТози съюз в началото винаги е много интересен и вълнуващ. Козирогът е възхитен от жизнения, креативен и забавен Близнак. А Близнакът се чувства изключително специален заради сигурността и подкрепата, които неговият Козирог предлага и в материален, и в емоционален план. Но след време различията стават като тръни в очите и на двамата. Козирогът започва малко по малко да се отвращава от фриволното поведение и непостоянния характер на своя партньор. Близнакът е оттегчен !
10
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лъв и ДеваЛъвът обича да е сред хора и да бъде център на вниманието. Девата предпочита да стои настрани и да наблюдава и то в компанията само на най-близки. Лъвът е енергичен, агресивен, действа със замах. Девата рядко избухва, усърдна е и прави нещата стъпка по стъпка. Но всичко това не е кой знае какъв проблем в сравнение с това, че Лъвът иска да усеща подкрепата на партньора си особено в новите си начинания. А Девата обича да критикува.Обрича на провал почти всичко още преди да е започнало.
9
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рак и ВезниИ двамата са умни, чувствителни, вярват в истинската любов и ненавиждат агресията. И все пак, тяхната връзка е почти невъзможна. Везните обичат светския живот, излизанията, харченето на пари, събиранията с приятели, импулсивните решения. Ракът предпочита да си стои вкъщи и да си събира парите. Той винаги ще се чувства недостатъчно обичан и оценен, защото няма как да разбере защо Везната предпочита да го остави вкъщи и да отиде на театър, например.
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Овен и ТелецВъпреки, че и двете зодии са упорити и със силен характер, отношения между тях трудно биха се запазили. Представете си, как Телецът е седнал на люлката на двора, отпива от чашата хубаво вино, хапва си френски сирена и се наслаждава на залеза. В същото време Овенът нахлува и на лицето му се появява ужасяваща гримаса как така Телецът си губи времето за глупости, вместо да свърши нещо.Просто бохемската и изискана същност на Телеца никога няма да може да се съчетае с Овена!
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Зодиите, които никога няма да са щастливи заедноВодолей и Риби--------Водолеите са свободолюбиви хора, които с огромен интерес изучават всички възможности, които животът им предлага. Действията им са непредвидими и обикновено водени от желанията им в момента. Не умеят да показват чувствата си, нито пък си падат по романтичните изненада. Рибите от своя страна държат именно на това. Те няма как да преглътнат пренебрежението на партньора, както и липсата на романтика и нежност.
6
2
 
1
 
! Отговори
Тони преди 9 години
Радвам се на таланта и излъчването на тези млади българи ! Много ,много успехи и удоволствие от професията до края , те го заслужават ! Прегръщам ги сърдечно !
5
2
 
12
 
! Отговори
Boroka преди 9 години
Кои са тия двамата някои ще ми каже ли?
4
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 9 години
Все пак са актьори и поне за предаването могат да изиграят каквото решат.
3
1
 
6
 
! Отговори
трогателно преди 9 години
Той е мъжът на живота й, а тя е ... добра и предана. Май само Радинчето не вижда колко му пука на Деян за нея. Ще я пошляпа още малко докато му омръзне и после следващата.
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато мъж каже на млада жена,че се възхищава от нейната доброта и преданост,време е тази жена да преосмисли поведението си.Определено е тръгнала по грешния път,който ще я доведе до безизходица.Преведено от езика на мъжа това означава-скучна си,но засега си ми нужна.
1
0
 
24
 
! Отговори
Ник Чепа преди 9 години
И какво от това?!