Джъстин Тимбърлейк остави бакшиш от 2450 паунда

Певецът се проявил като особено щедър в германски нощен клуб
24 апр 2014 14:30, Мария Дуковска
4
Джъстин Тимбърлейк остави бакшиш от 2450 паунда
Джъстин Тимбърлейк; Снимка: Facebook

Когато човек се забавлява, доволен е от обслужването и разполага с милиони, едва ли няколкостотин долара биха му се сторили много за бакшиш. Джъстин Тимбърлейк явно е от по-щедрите знаменитости, които са готови да дадат дори повече.

Певецът изненадал приятно сервитьорките в германски нощен клуб, след като им оставил 2450 паунда бакшиш. Джъстин се забавлявал заедно с 25 човека от неговия антураж след концерта си в Lanxess Arena, Кьолн.

След края на шоуто си звездата бил поканен от собственика на заведението и заедно със своята компания се забавлявал до 4;20 сутринта.

Служителите на нощния клуб били „изумени“ от щедростта на 33-годишния певец и неговото настроение през цялата нощ. Пред вестник Sun мениджърът на клуба заяви: „Той беше в страхотно настроение, истински джентълмен“.

По-рано този месец в годишната класация на Billboard Джъстин Тимбърлейк се нарежда със своите 34,1 милиона долара, спечелени само за изминалата година. В момента певецът е на турне в Европа, а след това се отправя към Азия.

Още новини за звезди може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
американецо преди 9 години
Ха, не било немски нощен клуб, ами било германски нощен клуб, не били евра, ами британски лири?!?!? А освен това, Джъстин бил в супер настроение и много весел цяла нощ...наблегнал на белото. А сервитьоите какви са били, защо не казвате - германци ли, немци ли, или либерални турци, родени в Германия? (На един комшия от София дъщеря му отиде да учи икономика в Германия и на втория месец си "намери" "приятел" - турчин, ама много либерален бил и роден в Германия - да се смее ли човек или да плаче!?)
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименПрав си. Та значи, човекът е оставил 5821.57 лв. бакшиш по днешния курс :D
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо в паундове, след като той е американец, а действието се развива в Германия?Или статията е дословно преписана от английски таблоид? Тогава по-добре да ги превърнем в левове, по-добре ще се разбира :)))