Ким и Кание копират кралската сватба - целуват се на балкон

Гости ще пият коняк по £120 000 бутилката
24 апр 2014 10:47, Александър Попов
14
Ким и Кание копират кралската сватба - целуват се на балкон
Снимка: Reuters

Ким Кардашиян и Кание Уест са разговаряли с архитекти да бъде построен балкон за предстоящата им сватба следващия месец. Така те ще доближат визуално церемонията до тази на британския престолонаследник Уилям и Кейт Мидълтън.

Плеймейтката и певецът ще се целунат публично пред феновете, а удоволствието от изграждането на временния балкон ще им струва 200 000 лири, съобщи Контактмюзик.

Рапърът няма да пести средства и за допълнителни чествания, като преговаря за партита преди самата сватба в двата ресторанта на Айфеловата кула - "58 Tour Eiffel" и "Le Jules Verne".

Кание Уест вече е поръчал за гостите марково шампанско за 18 000 британски лири. Още 15 000 паунда е дал за червено вино Пино ноар, отбрани гости ще опитат и най-скъпия коняк в света "Hennessey Beaute du Siecle", който върви към 120 000 лири за бутилка.

Източник на британското списание "Grazia" издава, че Кание и Ким договарят и ефектна заря, която да задмине тази от Олимпийските игри в Лондон.

Вече се знае, че булката Кардашиян ще носи три рокли по време на сватбата, които се довършват в момента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
8
 
34
 
! Отговори
американецо преди 9 години
Егати и та*шака, *** и арменска ромка (да, арменците са доста големи роми) се правят на аристокрация. Ако това беше допреди 1954г в родните им САЩ нямаше тези двамцата да ги пуснат даже да пикаят в тоалетните за бели, защото щеше да има надпис "Whites Only" на клозетната врата. Сега обаче е едно избиване на комплекси, дума не ти е! Нищо де, ако не друго поне Канйе е случил на верна и девствена жена, дето освен два отбора *** баскетболисти, друг не я е е*бал...
9
8
 
39
 
! Отговори
Victimized преди 9 години
Веднага ще се намери някой да каже нещо от сорта на това , че съм хейтър и знам да мразя понеже съм българин и като не мога да постигна нещо , по добре е да мразя другите ... Да ама не , не ги мразя съжелявам ги , насила да ми го дават не искам живот като техния . Може да нямам , ама така знам кой ми е истински приятел , защото те дават от себе си когато и те нямат . Пробвали ли сте да вземете от богат човек пари на заем по спешност, и 20 лв няма да ви даде . Това е тяхната крепост , нямат друго
8
8
 
37
 
! Отговори
Victimized преди 9 години
Нищо хубаво не очаква света , щом тези елементарни комплексирани личности са ИДОЛИТЕ (разбирай модел за подражание) сред младите , значи нещата не само не се оправят , влошават се !! Има хорица живеят с по 2 долара на ден и изхранват семейство , това е истинска любов , не да си мерим банковите сметки , и жените да избират по това колко голяма свадба можеш да вдигнеш ... Отива си човечноста , отива си морала , отиват си хората . Остават комплексираните животни ..
7
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига сте ни занимавали с тази ***, която живее само за да търси внимание към безполезното си безсмислено съществуване.
6
9
 
38
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Смешни хорица с много пари и никакви идеи за това как да си организират сватбеното тържество. Ким Дебелог---зото кога толкова й порасна самочувствието и положението, че да иска да копира кралското семейство? South Park в последния си епизод много яко се базикаха с дебелог---зата, за това, че е хобит, а тоя е под чехъл и постоянно й звънеше да я пита дали е хобит...
5
10
 
55
 
! Отговори
пффф преди 9 години
Има едно нещо, което се нарича "класа и стил" и не се купува с пари, и нито единия от двамата не го притежава, за разлика от Уилям и Кейт. Сватбата им, колкото и пари да пръснат за нея си остава пошла и чалгарска...
4
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Komleksari! Nqkoi Xora Kato lapnat malko kinti ili stanat Po izvestni i zapochvat da se vzimat na seriozno! Jalko
3
10
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Гости ще пият коняк по £120 000 бутилката"Е в новата култура да си *** пиещ коняк по £120 000. Не е като да си бял Българин пиещ традициопнната ни ракиика.Това проповядват и феновете на подобна музика в БГ.Не е като да си чалгар и да пиеш ракия.Друго си е да си негърски д*педавец и почитател на Кение (прополагам фен на тревичката) с абсурдно скъпия си коняк и съпругата му Ким - еврейката.Червей.
2
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този си пада по мъжки риби.
1
10
 
62
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 9 години
Кога слязохте от клона, кога ви побеля г*за?