Оливия Уайлд: Аз съм богиня!

Актрисата позира бременна за корицата на списание Lucky
25 апр 2014 12:37, Мария Дуковска
9
Оливия Уайлд: Аз съм богиня!
Снимка: сп.Lucky

Звездата Оливия Уайлд, която роди преди ден, краси корицата на новия брой на списание Lucky (май/2014), но сесията е заснета, докато е още бременна.

В интервюто обсъжда приятелството с неродения си син, споделя, че личният ѝ стил е „разхвърлян“ и признава, че е имало време, когато не е можела да си представи да изхарчи повече от 20 долара за дънки.

30-годишната красавица роди първото си дете от своя годеник – комика Джейсън Съдейкис. В изданието тя позира в дрехи с морски мотиви, а фотосесията е заснета очевидно в първите месеци на бременността ѝ, тъй като коремчето почти не ѝ личи.

Ето и няколко акцента от интервюто с холивудската брюнетка, която има едни от най-хипнотизиращите сини очи в света на киното:

За тогава все още неродения си син: „Той се движи в мен и само аз го усещам. Това е една малка наша тайна, която е началото на едно голямо приятелство.“

За това коя е най-сериозната промяна след забременяването ѝ: „Сякаш чувството ми за съпричастност се изостри. Сега се чувствам много по-свързана с другите жени.“

За своя личен стил: „Аз съм разхвърляна, падам си малко мъжкарана и обичам безгрижния, по-пестелив начин на обличане. Боб Марли и Кийт Ричардс бяха моите модни икони, когато бях тийнейджърка. В пубертета редовно крадях дрехи от гардероба на баща ми. Ева Лонгория е антитеза на собствения ми подход към облеклото. Тя винаги изглежда толкова очарователно и женствено на нейните високи токчета. Аз не мога да си представя да ходя навсякъде на тези токчета. Имам чувството, че тя дори пуска пералнята с тях!“

Останалата част от интервюто и галерията може да разгледате в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
dataeva boginiata da ge
4
0
 
2
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
Прилича на Ози с тая квадратна глава. Което не е проблем за мъж, но за богиня...
3
0
 
3
 
! Отговори
b преди 9 години
Що ли всяка жена има такова мнение за себе си? Абе аз не познавам нито един мъж да има такова его. Явно има някъде проблем!!!!!!
2
4
 
11
 
! Отговори
Мамун преди 9 години
Е, чак пък богиня, мое да се отъркаме некога ама чак толкоз не се превъзнасяй!
1
12
 
4
 
! Отговори
Чочко преди 9 години
Сега си богиня, ама като родиш ще се превърнеш в кисела, заядлива и фригидна кифла. А мъжът ти ще се чуди откъде му е дошло.