Катрин Хейгъл: Чувствах се предадена от моята кариера

Принцесата на романтичните комедии се завръща
9 юли 2014 18:00, Мария Дуковска
3
Катрин Хейгъл: Чувствах се предадена от моята кариера
Снимка: Marie Claire

Сладката блондинка Катрин Хейгъл позира за корицата на новия брой на списание Marie Claire, Великобритания. Това е първа корица за актрисата от доста време насам.

Допреди няколко години, след като напусна сериала „Анатомията на Грей“, тя беше една от най-обещаващите комедийни актриси, измествайки Кейт Хъдзън, Рейчъл Макадамс и Ан Хатауей от първото място.
Катрин засне хитовете „Позабременяла“, „Грозната истина“, „27 сватби“ и др. След това обаче актрисата се омъжи, осинови дете и изчезна от големия екран, за да се съсредоточи върху семейството си.

По същото време в Холивуд тръгнаха слухове, че продуцентите и режисьорите не искат да работят с Хейгъл, тъй като била с ужасен характер и милиони претенции, като възможна причина за отсъствието й от екрана.
Каквато и да е истината за тази нейна почивка от светлината на прожекторите, факт е, че тя планира голямо завръщане със сериала „State of Affairs“ и с два нови игрални филма, които ще се появят на големия екран тази година.

Ето и няколко акцента от интервюто с 35-годишната актриса:

За това, че се е почувствала предадена от кариерата си: „Кариерата беше най-добрият ми приятел дълго време, но изведнъж се обърна срещу мен, а аз не го очаквах. Бях изненадана и ядосана. Имаше един момент, в който не знаех какво да мисля. Дори се чудех дали да не отворя магазин за плетива, или пък да си изтегля парите от пенсионния ми фонд, за да мога да се издържам.“

За трудния момент в живота си: „Имаше момент, когато всичко ми изглеждаше така сложно и ми се искаше да опростя нещата.“

За това, че е заснела твърде много романтични комедии: „Прекарах невероятно време, а и аз обичам романтични комедии, но може би прекалих с този жанр и уморих публиката. Проблемът е, че не мога да отказвам. В един момент всичко стана малко наизуст и като творческа личност, аз се изтощих.“

За следващата фаза от кариерата си: „Има една част от мен, която е типично холивудска. Аз нямам търпение да отида в стаята на сценариста, за да видя какво е написал и какво следва. Имам чувството, че навлизам в следващия етап от моята кариера.“

Вижте снимките на Катрин в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Супер блонди е. От тия малко захарните блондинки, страхотна. Иначе - тя си е милионерка, за какво й е магазин за плетива. Парите вероятно ще й стигнат до края на живота така или иначе. И вместо да осиновява още китайчета, да вземе да роди едно бяло хубаво като нея дете.