Джокович казва "Да" на Йелена днес на плаж

Черногорският курорт Свети Стефан е под "обсада"
10 юли 2014 08:54, Александър Попов
18
Джокович казва "Да" на Йелена днес на плаж
Снимка: Reuters

Луксозният черногорски курорт Свети Стефан е под обсада, тъй като започват празненствата по повод сватбата на тенис звездата Новак Джокович и приятелката му Йелена Ристич, съобщава белградският вестник "Блиц".

Двамата ще се оженят днес на гражданска церемония на плажа Краличина, близо до Свети Стефан, а в събота ще сключат и църковен брак.

На Свети Стефан влизат автомобили само след внимателна проверка и с покана за "сватбата на века". На всеки пет метра са разположени по един член на личната охрана на Джокович и на полицията.

Гостите трябва да се съберат в 22 часа българско време в ресторант "Агора". Те ще бъдат забавлявани от групата "Фемили" и изпълнителите Лена Ковачевич и Желко Самарджич, които ще пеят до два часа след полунощ съгласно сегашните местни правила за работа на заведенията, пише БТА.

Всички гости на младоженците вече са пристигнали и са настанени в комплекса "Аман", чийто собственик и съпругата му са сред гостите на сватбената церемония утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да са живи и здрави, само добри чувства и симпатии към Ноле и дългогодишната му приятелка, а от днес и съпруга Йелена. Гришо с Шарапова са сред гостите на тържеството.
13
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ехаааа, какво чаровно и лъчеазрно девойче си е намерил, браво! А стрина ти Шараповица какво го налази това нашто хубавото момче, няма пускане... И кой я набеди за хубава, незнам. Ако я види човек без грим на улицата няма и да се обърне след нея, като измит картоф е в лицето. И в тяло е една пръчка - нито гърди има, крака като на мъж... То поне малко вкус да имаше, ами то на всички снимки като торба се е облякла, типична рускиня...
12
2
 
30
 
! Отговори
Go преди 9 години
Да са живи и здрави, страхотна двойка са! И дано покрай семейството да направят няколко чавенца и да остави малко тениса на заден план! Същото важи и за Надал, моля!
11
3
 
35
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Шампионе,желая ти дълъг и щастлив живот с това прекрасно момиче! Бъди все така усмихнат,борбен и волеви! Радвай се на живота и радвай нас,твоите почитатели,с изявите си на корта още дълго време!
10
26
 
8
 
! Отговори
София Запад 1914 преди 9 години
СЪРБЕ НА ВЪРБЕ!!!!!
9
7
 
39
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Много са симпатични и двамата, момичето е с истинска усмивка, не като.........да не почваме пак за нас и за това, на което се опитваме да подражаваметова ни изяде главата, вече завинаги
8
6
 
25
 
! Отговори
до номер 4 преди 9 години
Има някои деца, които са наполовина българчета, но се чувстват повече свързани с България, отколкото други, които са "цели" българчета. Определящото не е само националността на родителите, а възпитанието и семейните ценности. А и най-важното е между мъжът и жената да има обич и уважение, националността е на втори план според мен. Ако например на един българин така му се е стекъл животът, че е в чужбина, трябва ли да се жени за българка, която не обича, само заради самата идея да е с българка?
7
9
 
48
 
! Отговори
Браво ! преди 9 години
Показателно е, че се жени за сръбкиня. Не го е срам да каже - СЪРБИН СЪМ !Мъжкарска постъпка ! Браво !
6
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много са готини .Страхотни сладури - да са живи и здрави. Честито! И има повече от 1% от българите, които се интересуват от Джокович. Той е 1 . Велик тенесист със страхотно сърце и невероятно чувство за хумор. Йелена е много нежна и супер позитивна.Още веднъж - честито и на двамата.
5
4
 
28
 
! Отговори
кандидат преди 9 години
И аз щях "да" да му кажа, ама той не ми предложи!Питам го какво не ми харесва, а той:Първо, вика, мъж си. И какво, това грях ли е?Второ, вика, минал си 40-те. Е, тъкмо де, помъдрял съм значи!Трето, вика, дебел си. Не съм! Това е само бирено коремче, защото съм бохем и обичам живота.Ама това е. Не разбира и не му увира главата!
4
24
 
6
 
! Отговори
оа преди 9 години
1% от Българите няма който да се интересува от това
3
44
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей, този Джокович е за пример. Жени се за сръбиня, не се срамува като нашият да пише на родният си език във фейсбук. А ние се затриваме като народ, женейки се за чужденци. Ето го Григор...тръгнал е към заличаване на българската си идентичност. Един ден ще има деца, които няма да са българчета.
2
12
 
46
 
! Отговори
наздраве! преди 9 години
Айде и наш Гришо да каже "да" на Маша! Да са живи и здрави и да си народят много дечица шампиончета!
1
3
 
65
 
! Отговори
aad преди 9 години
Може и "не" да каже. Защо веднага с лошо тръгвате?