Надникнете в имението на Рийз Уидърспун и Джим Тот

Съпрузите ще се разделят с дома си в Брентууд
10 юли 2014 15:57, Теодора Драгоева
1
Надникнете в имението на Рийз Уидърспун и Джим Тот
Снимка: Splash News

Само няколко месеца след като Рийз Уидърспун продаде ранчото си в Охай, Калифорния, сега тя е напът да се раздели и с красивия си дом в престижния район на Ел Ей – Брентууд.

Актрисата и съпругът ѝ са пуснали имението на пазара на недвижими имоти за сумата от 14 милиона щатски долара, пише сайтът Trulia. Имотът се намира на спокойно място на края на тиха задънена улица в комплекс от затворен тип, в който живее и Стивън Сегал.

Според документите за собственост Рийз е купила къщата през декември 2003-та година. Зашеметяващата къща е решена в испански колониален стил, който е доста популярен сред имотите в Калифорния.

Двуетажната хасиенда впечатлява с множество сводести тавани и пространства за живот на открито. В имението има пет спални, огромен дрешник, библиотека, дневна с трапезария, фитнес, домашен офис, спа център и, разбира се, басейн.

Носителката на „Оскар“ и нейният мениджър и съпруг от три години вече са си купили нов дом за 10 милиона щатски долара. Той се намира в друг популярен квартал на Лос Анджелис – Пасифик Палисейдс, който е по-близо до Тихия океан.

38-годишната звезда, която има три деца – дъщеря Ава и син Дийкън от предишния си брак с Райън Филип и почти 2-годишен син Тенеси от сегашния си съпруг, явно иска да осигури още по-широко пространство за своите наследници.

Вижте снимки на дома на Рийз в галерията на Tialoto.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А може ли да надникнем и в гащичките на Рийззз...