Кара Делевин покорява града

Моделът позира за юлския брой на Vogue, САЩ
12 юли 2014 18:18, Теодора Драгоева
4
Кара Делевин покорява града
Снимка: Vogue

Напоследък Кара Делевин е едно от най-известните имена в света на модата. Това се дължи на факта, че лицето на британката е навсякъде – от ревюта, през списания до почти всички светски прояви.

Разбира се, доскоро Кара провокираше вниманието към себе си и със своя личен живот. По последна информация след раздялата си с актрисата Мишел Родригес, красавицата отново е необвързана.

Явно обаче любовните терзания не са се отразили негативно върху професионалното развитие на Кара, а дори обратно. Както винаги моделът е заредена с енергия за работа и образът ѝ много често може да бъде намерен на страниците на модните списания.

В юлския брой на американския Vogue британската чаровница се появява отново в пълния си блясък. Визията ѝ е преобразена до изящна градска принцеса – нещо, което се различава с начина, по който Кара изглежда в своето ежедневие.

Високи токове, елегантни дрехи и красиво оформена коса – това са само няколко от детайлите от външния вид на модела. Снимките за фотосесията са заснети от Марио Тестино.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и ги разгледайте.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Момичето е много хубаво, спор няма. Иначе си е откачалка, малко като оная кльощавата Кейт - британската вечна моделка.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Теодора, я напиши една статия за секса и града.