В тексаския дом на Лора и Джордж У. Буш

Вижте имението на бившата първа двойка на САЩ
14 юли 2014 08:31, Теодора Драгоева
6
В тексаския дом на Лора и Джордж У. Буш
Снимка: architecturaldigest.com

Лора и Джордж У. Буш отварят вратите на своето великолепно имение в Тексас, показвайки, че нямат носталгия по Белия дом. Бившата президентска двойка на САЩ има вила в богато озеленен район, който се намира по средата между градовете Далас и Остин.

Семейство Буш показва своя земен рай, сгушен на тихо място сред поточета, реки и хълмисти пасища. Имотът е относително скромен за хора с тяхното положение. Ранчото на Лора и Джордж е завършено през 2001 г., точно след като той става 43-ия президент на Съединените щати. През осемте години, в които Буш е президент, ранчото му е служило неведнъж за негов втори офис, в който е канил многобройни държавни глави от различни страни.

Семейство Буш прекарват всичките си ваканции тук, като иначе основният им дом е в Далас. Тук обаче експрезидентът обича да рисува, да ходи на риболов, да прекарва време с дъщерите си – близначките Барбара и Джена, както и да се забавлява с близките си приятели.

Г-жа Буш пък обича да разпуска на сенчестата тераса, с гледка към блестящото езеро. Бившата първа дама е израснала в Мидланд, Тексас и затова цени архитектурата на западния щат. Ваканционната къща е на едно ниво и има три спални. Освен това в имота има и самостоятелна къща за гости, както и горичка от дъбове и кедрови брястове.

„Когато вратите и прозорците на къщата са широко отворени, домът улавя всички птичи песни, както и лекия бриз“, казва Лора пред списание Аrchitectural Digest.

Вижте снимки на имението в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
stams преди 9 години
Просто един убиец!
3
2
 
7
 
! Отговори
емо преди 9 години
престъпникът-рецидивист буш на чиято съвест тежи смърта инещастията на хиляди хора и съчастникът му лора.позор ,***.....
2
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"В тексаския дом на Лора и Джордж У. Буш"Джорджу Буш много авторитетно звучи. Нещо като горд бивш президент на Щатито. Или нещо като името на румънски емигрант. Хамерикото е дефектно по принцип. Пък и не уважават България.
1
5
 
15
 
! Отговори
Ястреб преди 9 години
Дааааа ... този "човек" доказа на света, че Хамерика е наистина страна на неограничените възможности - дори "храст" може да стане президент на Краваристана!