Шерил Кроу: Все още вярвам в любовта

52-годишната певица изглежда и се чувства по-добре от всякога
17 юли 2014 08:48, Теодора Драгоева
3
Шерил Кроу: Все още вярвам в любовта
Снимка: goodhousekeeping.com

Шерил Кроу позира за корицата на списание Good Housekeeping (август/2014), където изглежда по-щастлива и красива от всякога. Музикалната звезда е заснета от изданието в градината на огромното си имение в Нашвил, Тенеси (меката на кънтри музиката).

52-годишната певица преживя в миналото поредица от неуспешни връзки все с известни мъже – с певеца Ерик Клептън, с актьора Оуен Уилсън и със спортиста Ланс Армстронг, след което води битка с рака на гърдата, а накрая реши да си осинови две момчета като самотен родител.
Въпреки миналото си, Шерил все още вярва в любовта, която досега все ѝ се изплъзва. Блондинката казва, че не се е отказала да намери мъжа на живота си, въпреки че двамата ѝ скъпоценни сина – 7-годишният Уайът и 4-годишният Леви, осмислят дните ѝ.

„Много бих се радвала един ден да се омъжа. Аз съм старомодна и вярвам в брака. Пък и по-добре е да имаш три развалени годежа като мен, отколкото три развода зад гърба си“, казва оптимистично настроената звезда.

Говорейки за увлечението си по известни и успешни мъже, тя казва: „Винаги съм излизала с момчета, които са били изключително успешни и до които неизбежно съм се чувствала малка и незначителна. Мисля, че има някои мъже, които искат да блестят сами в светлината на прожекторите и очакват половинката им да остане в сянка.“
За двамата си сина Шерил споделя с ентусиазъм: „Двамата знаят, че са се появили на този свят от различни кореми, но дори да ги бях родила аз, нямаше да бъдат по-истински братя. Вярвам, че Бог ни е събрал заедно. Те знаят, че аз се чувствам благословена да бъда тяхна майка.“

Певицата, която в момента е на турне из Щатите, казва, че дори след повече от две десетилетия в музикалната индустрия, все още се бори с това, че е жена в един мъжки свят. „Трудно е да си жена в този бизнес. От жените се очаква да са секси, за да продават музиката си.“

Вижте снимките на Шерил за изданието в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
10
 
4
 
! Отговори
9 преди 9 години
Заради тази еманципация и меркантилност,въпреки известноста си,няма НИКОГА да се омъжиш.Това трябва жените да го разберат веднъж за винаги,няма лошо,но не го демонстрирайте и коментирайте,не го идеализирайте и проповядвайте,защото само си вредите.Постигайте си целите в живота без да задълбавате в меркантилноста и еманципацията.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шерил е супер!