Лана Дел Рей: Хората ме влудяват

Меланхоличната певица позира за новия брой на Rolling Stone
18 юли 2014 12:11, Мария Дуковска
12
Лана Дел Рей: Хората ме влудяват
Снимка: Rolling Stone

Лана Дел Рей си спечели репутацията на най-тъжната и меланхолична поп дива в света на музиката. Текстовете на нейните песни са мрачни и тъжни, а и излъчването ѝ също.

Този месец влюбената в драмата певица позира за новия брой на списание Rolling Stone пред обектива на фотографа Тео Венер. Всъщност напоследък Лана е доста щастлива в личния си живот, след като започна да излиза с известен италиански фотограф, но това е друга тема.

Ето и няколко акцента от интервюто с американската звезда за изданието:

За това как се чувства в момента: "Чувствам се луда, но не мисля, че в мен е причината. Хората ме карат да се чувствам така - влудяват ме."

За това, че беше казала, че би искала да умре млада, а това скандализира феновете ѝ: "Тогава отговорих на един подвеждащ въпрос. Смятам, че повечето хора, които срещам, всъщност искат да се самоубия. Те искат да слушат сърцераздирателни текстове от сорта на "той ме наранява, но това е истинската любов". Аз съм твърде голям егоист, за да посегна на себе си!"

Вижте снимките на Лана за изданието в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
М. преди 9 години
Вие сте едни заблудени,завиждащи същества,които не знаят причината поради която пишат тези глупости. Всички вие завиждате и изливате комплексите си анонимно,защото не може да имате това което има тя. Лесно е да седиш зад монитора и да коментираш. Нещата които са написани са пълни глупости,това не са неща казани от нея. Dnes.bg пишат каквото им падне само,за да си вдигнат рейтинга,но това не се постига с лъжливи статии. Всичко което е постигнала Lana не е на готово,всичко е с огромен труд........
8
0
 
2
 
! Отговори
Do/Lady 4 преди 9 години
Zashtoto sme cheli tolkova mnogo i edni i sashti statii: Kato iskam da se samoubiq!!!ne mi se jivee!!! Iskam da umra a Sea i tova !!
7
3
 
12
 
! Отговори
до 2 преди 9 години
Що и е мозък, я какво парче е.
6
2
 
8
 
! Отговори
тц-тц-тц, срамота преди 9 години
Състоянието на момата е често срещано и научно обяснимо. Нарича се безе@@ца. Тъжно ще гледа и жално ще дума, докато не вземе мерки по въпроса.
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е една - феновете никога не могат да различат истинската личност зад сценичния образ. Явно и журналистите от "Роулинг Стоун" също.
4
6
 
14
 
! Отговори
lady преди 9 години
...и по какво разбрахте, че е комплексарка и психарка, господа интелигентните, явно не сте прочели правилно и без това оскъдната статия или пък мозъчетата ви са твърде мънички и гладички, за да разберете смисъла и значенито на написаното :D
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мене пък жените ме влудяват
2
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"За това, че беше казала, че би искала да умре млада, а това скандализира феновете ѝ:"Има голям глас, но в главата я няма никаква.
1
14
 
7
 
! Отговори
Jalko преди 9 години
Tolkova xubavo momiche za jalost pulna kompleksarka i psiharka!Kato te vludqvat kupi si nqkoi ostrov i Dim da te nqma da ne ti chetem pone glupostite