Нина Добрев е добра с всички

"Не харесвам какъвто и да било негативизъм"
19 юли 2014 15:17,
3
Нина Добрев е добра с всички
Снимка: Reuters

Родената в България канадска актриса Нина Добрев полага усилия да бъде добра с всички, включително с бившата си изгора Иън Сомърхолдър, съобщи Контактмюзик.

25-годишната актриса иска да бъде позитивна и да се отнася добре дори с онези, с които се е разделила.

"Не харесвам какъвто и да било вид негативизъм", заяви тя пред сп. "Найлън". "Старая се да бъда добра с всеки, независимо дали става дума за любовник, приятел или бивш любовник. Винаги се опитвам да се отнасям към хората така, както бих искала да се отнасят с мен", разказа актрисата.

Партньорът й от сериала "Дневниците на вампира" и бивш неин приятел Иън Сомърхолдър увери, че тя умело прилага в живота онова, в което вярва. "Нина винаги оставя последната пържена картофка за мен", пошегува се той.

Любовният й живот често е съпроводен от спекулации. Наскоро се появиха слухове, че Нина има връзка с актьора Джеймс Марсдън, след като двамата бяха забелязани да се целуват в караоке бар в Ню Орлиънс. "Там имаше повече целувки, отколкото пеене", заяви източник, цитиран от сп. "ОК!". Двамата напуснали заведението в 3 ч. след полунощ, качили се в такси и започнали отново страстно да се целуват. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на Нинчето
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Stom e dobra sigurno e i gostopriemna, dano danoooo
1
23
 
12
 
! Отговори
лупи преди 9 години
Оффф, пак ли тая ***? Каква българка е тая, та ни я навирате постоянно в очите?