Блейк Лайвли показва кънтри шик във Vogue

Съпругата на Райън Рейнолдс позира пред Марио Тестино
20 юли 2014 20:36, Теодора Драгоева
0
Блейк Лайвли показва кънтри шик във Vogue
Снимка: Vogue

Блейк Лайвли позира за корицата на новия брой на американския Vogue (август/2014) в сесия, дело на модния фотограф Марио Тестино.

Блейк демонстрира своята любов към природата, позирайки на фона на планините в Уайоминг. Бившата звезда от сериала „Клюкарката“ показа дрехи от новите колекции на Ralph Lauren, Alberta Ferretti, Maison Martin Margiela, Calvin Klein и др.

Ето и няколко акцента от интервюто с 26-годишната красавица, която е лице на Gucci, L'Oreal Paris:

За съпруга си – актьора Райън Рейнолдс:

„Всичко, което правим в живота, го правим заедно. Човек трябва да прави това, което му носи щастие. Ако аз работя по даден филм, той ми помага с моята роля. Аз правя същото за него, например, докато сутрин си пием кафето или докато се храним. Той ме познава много добре и е много искрен, така че ако нещо не ми се получава добре, знам, че той ще ми каже.“

За това, че смята да стартира свой нов уебсайт, който ще се казва Preserve:

„Сигурна съм, че ще има много хора, които ще кажат ужасни неща за тази моя идея, както направиха с Гуинет Полтроу заради нейния сайт Goop. Не мога обаче, да се тревожа за това.

Има толкова много неща, написани за мен, които са неверни и ужасяващи. Сайтът ще е цифрово месечно списание. Една част от него ще предлага онлайн магазин, а друга ще е блог.

Той ще търси и представя художници и занаятчии от цяла Америка, които правят оригинални неща – дрехи, възглавници, ястия, аксесоари, само с ръцете си.“


Вижте снимките на Блейк за Vogue в галерията нa Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари