Бременността на Ева Мендес не била планирана

Тя и любимият ѝ Райън Гослинг останали „шокирани“
24 юли 2014 18:10, Мария Дуковска
8
Бременността на Ева Мендес не била планирана
Ева и Райън; Снимка: Splash News

Наскоро стана ясно, че звездната двойка Ева Мендес и Райън Гослинг ще стават родители. Оказва се обаче, че бременността на актрисата не била планирана и двамата останали „шокирани“, когато разбрали, че ще се сдобият с наследник.

Източник сподели пред RadarOnline.com: „Бебето не беше планирано. Райън беше изненадан, особено след като те се разделиха в края на миналата година само за да се съберат пак отново“.

Ева живее в скромния дом на любимия си в Лос Анджелис, но тъй като имотът е сравнително малък, двойката е започнала търсене на ново жилище. Бъдещите родители са се насочили към по-голяма къща, където ще могат да живеят със своето дете.

Въпреки шока от новината за бременността на Ева тя и Райън успяха да запазят информацията в тайна дълго време. За предстоящото щастливо събитие знаели само няколко близки приятели и членове на семейството.

Очаква се актрисата да роди през месец октомври. Според приближен до звездната двойка техният живот напълно се променил, откакто разбрали, че ще стават родители. Двамата използвали свободното си време, за да пътуват навсякъде заедно, а Райън не спирал да глези своята половинка.

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Комшията преди 9 години
Ми квото можахме -дадохме
1
0
 
2
 
! Отговори
boli me . преди 9 години
koi go intereseva za tazi AROGANTANA Latino .....