Лара Бингъл за Сам Уортингтън: Не сме женени

Красавицата отрече слуховете за тайна сватба
24 юли 2014 08:22, Мария Дуковска
5
Лара Бингъл за Сам Уортингтън: Не сме женени
Снимка: Instagram

Лара Бингъл е красива млада дама, която е известна и като приятелката на звездата от „Аватар“ Сам Уортингтън. Преди време се появиха спекулации, че австралийският модел и актьорът са женени, тъй като и двамата са забелязани да носят златни халки на различни поводи.

За пръв път Лара проговори за тези слухове, отричайки твърденията за тайна сватба. Красавицата се появи на корицата на австралийското списание Elle, където сподели: „Аз не съм омъжена, не съм сгодена, не съм бременна. Всичко е просто любов“.

Въпреки това по време на спречкване с фотограф по-рано тази година Сам Уортингтън беше нарекъл модела „съпругата ми“. По този повод блондинката сподели: „Сам ме нарича по този начин през цялото време, още от деня, в който го срещнах. Хубаво е и е много ласкателно“.

Докато медийното внимание до голяма степен е привлечено от звездата от „Аватар“, който е ангажиран с участието си в редица филми, Лара споделя, че тя също има много ангажименти: „Аз работя повече, отколкото Сам. Дори когато пътувам, работя в самолета“.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте снимките на австралийския модел за списание Elle.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Kak e kim?! преди 9 години
Кво става с Ким ? Не сме я чували от години?
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МЕСТЯ
1
0
 
7
 
! Отговори
местещият преди 9 години
Колеги, ще изпълним ли ритуала?