Звездите и техните странни професии преди славата

Чанинг Тейтъм наистина е имал кариера като стриптийзьор
24 юли 2014 17:29, Мария Дуковска
2
Звездите и техните странни професии преди славата
Снимка: Outnow.ch

Много холивудски знаменитости са се занимавали с какво ли не, преди да пробият в шоубизнеса. Много от тях полагат големи усилия, за да скрият предишния си опит като черноработници или чистачи в някое заведение, но рано или късно истината изплува. И няма за какво да го крият!

Все някак трябва да се печелят пари, а в някой прекрасен слънчев ден, късметът може и да ти се усмихне! Но трябва да признаем – някои от предишните професии на знаменитостите са наистина странни и неочаквани.

Ето някои от тях!

Брад Пит работил като пиле талисман за ресторант за бързо хранене.

Можете ли да си представите? Този преуспял красавец с блестяща кариера в киното, „Оскар“ за продуцентство и неотразимо секси съпруга (Анджелина Джоли) да размахва крилца, облечен като пиле. Но това е просто период от живота на всеки. Малко хора се раждат със златната лъжичка в устата.

Упи Голдбърг е работила като гримьор на починали хора.

Една от най-странните професии, които би могла да си избере забавната Упи е именно тази – на разкрасител на починали хора. Можела да бъде служителка в офис или магазин, но не! Е, трябва да има и такива хора! Поне докато не станат мегазвезди!

Чанинг Тейтъм е работил като... стриптийзьор!

Ето защо се справи много добре в ролята си от филма „Magic Mike”. Изпълненията му бяха доста убедителни! Кой би предположил, че Чанинг вече има опит в тази сфера.

Кои са останалите звезди със странни професии прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Брад ПитЧанинг Тейтъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
Някой да има линк към Чанинг татум да си го развява коравия?