Рейчъл МакАдамс: Вярвам в истинската любов

Актрисата грее от страниците на новия брой на списание Allure
Обновена: 26 юли 2014 09:11 | 26 юли 2014 09:07, Мария Дуковска
3
Рейчъл МакАдамс: Вярвам в истинската любов
Снимка: Outnow.ch

Рейчъл МакАдамс е ужасно чаровна и талантлива актриса, която безспорно винаги ще бъде асоциирана с ролята си в романтичния филм „Тетрадката“. Напоследък се заговори, че актрисата и колегата ѝ Джейк Гиленхал са подозрително близки. Дали обаче имаме нова звездна двойка все още не е ясно.

В новия брой на списание Allure Рейчъл не споделя подробности около своя личен живот. Тя говори най-вече за своите професионални успехи, трудности и предизвикателства. Разбира се, и тази страна на звездата е изключително интересна, имайки предвид нейния талант. Ето и какво признава актрисата в августовския брой на Allure:

За своя голям дебют в „Горещо маце“: „Помня как стоях зад кулисите облечена като механик. Имах розови бикини отдолу, грес върху лицето ми и си спомням как дишах дълбоко и си мислех: „О, Боже мой, аз трябва да отида там и да направя стриптийз, като човек... като жена. Как се озовах тук?“. Това беше може би един от най-страшните моменти в кариерата ми“.

За това дали вярва в истинската любов: „О, да, със сигурност. Абсолютно“.

За слуховете, че се e страхувала от Линдзи Лоън на снимачната площадка на „Лоши момичета“: „Ако не друго, аз изпитвах страхопочитание към нея заради таланта ѝ. Гледах я като актриса с голям опит, тя имаше страхотно комедийно чувство, толкова естествено. Смешно е да чуя това, защото никога не се знае какво мислят хората“.

За Филип Сиймур Хофман, с когото тя участваше във филма „A Most Wanted Man“, който предстои да излезе по кината: „Научих толкова много от него. Той наистина ме взе под крилото си. Чувстваш се много обгрижван от него, но в същото време има елемент на опасност. Той имаше толкова естествен, суров талант, но също и работеше много усилено“.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте прекрасната Рейчъл МакАдамс за списание Allure.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като я гледам на снимката, каква красавица е и аз започвам да вярвам...
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Невероятна чаровница!!!