Алиша Кийс отново е бременна

Певицата обяви новината в Instagram
31 юли 2014 11:04,
2
Алиша Кийс отново е бременна
Снимка: Instagram

Попзвездата Алиша Кийс е бременна с второ дете. Певицата обяви щастливата новина, като пусна своя снимка в Instagram, на която позира бременна със съпруга си Суиз Бийтс.

Изпълнителката на хита „Girl On Fire“ и известният музикален продуцент вече са родители на 3-годишен син, който носи името Иджипт.

33-годишната Алиша очевидно е в напреднала бременност, ако съдим от снимката, но някак си е успяла да запази вълнуващата новина досега. Всъщност с романтичния кадър тя отбеляза четвърта годишнина от сватбата си със Суиз.

Тя написа в социалната мрежа следното: „Честита годишнина за любовта на моя живот Суиз! И за да стане още по-сладък щастливият повод, искаме да ви споделим, че скоро ще бъдем благословени с друг ангел, който е напът да се появи. Последните години определено са най-добрите в живота ми!“.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
писнало ми е преди 9 години
Каква джихадистка брада, бе човек....всички сте изперкали на тема религия, етноси и тн. Хипстърите като имат бради да не са джихадисти. Сега чакам да почнат коментарите на форумните арийци....които са синеоки, високи, яки....все типични български черти. И...нека коментарите започнат.....да не забравите кожата, произхода, начина на пеене, бананите и др.