Дъщерите на Обама няма да изкарат цялата ваканция с него

Малия и Саша ще се редуват да правят компания на баща си
Обновена: 19 авг 2014 14:09 | 18 авг 2014 12:43,
17
Дъщерите на Обама няма да изкарат цялата ваканция с него
Барак Обама и дъщеря му Малия Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Барак Обама започна отпуската си на остров Мартас Винярд с една от дъщерите си, а ще го напусне с другата, съобщава Асошиейтед прес.

За пръв път по време на лятната ваканция на президента двете тийнейджърки няма да изкарат цялата почивка с баща си. Обама напусна Вашингтон на 9 август заедно със съпругата си, дъщеря си Малия и двете им кучета. От Белия дом заявиха, че 13-годишната Саша ще се присъедини към семейството на по-късна дата за част от почивката в луксозния остров курорт.

Но от своя страна Малия няма да е вече в Мартас Винярд, когато по-малката й сестра пристигне там. Дъщерите си разменят местата и ще изкарат по една седмица в компанията на родителите си.

16-годишната Малия се завърна във Вашингтон в понеделник заедно с баща си и не се очаква да се завърне отново на острова в щата Масачузетс. От Белия дом съобщиха, че Саша ще се присъедини към родителите си през тази седмица, без да уточнят деня на пристигането й и по какви причини е отсъствала. Не стана ясно и защо Малия си е тръгнала от Мартас Винярд.

Президентът Обама често печели симпатиите на другите родители, когато се оплаква, че дъщерите му не са много заинтересовани от това да прекарват времето си с него. "С изненада откривам", довери президентът пред Си Ен Ен, "че с всяка година очаквам с по-голямо нетърпение да сме заедно. А те от тяхна страна са все по-малко очаровани от тази перспектива!"

Барак Обама е планирал да се завърне на Мартас Винярд във вторник вечерта, след като прекъсна отпуската си по средата, за да проведе двудневни важни срещи в Белия дом. Отпуската му приключва на 24 август.

Отсъствието на момичетата от курорта показва колко време е изминало, откакто баща им стана президент. Когато това се случи през 2009 година, те се преместиха с родителите си в Белия дом, и бяха респективно на 10 и 7 години. Сега, когато вече са пораснали, те водят все по-активен живот извън този на семейството, отбелязва агенцията, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Николай преди 9 години
До боКспинди Пише се сълза ;)
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прочетох заглавието. Наместих го. Опитах се да ми пука малко за момичето. В арабския свят умират деца. В Африка умират деца. Дори и в България умират деца. За тях ми пука. За на Обама щерката - не. Наместих го пак. Коментирах.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да внимава с бг бакшишите, много удрят в сметкитемартас е препълнен с българска ***
9
4
 
4
 
! Отговори
Ццццц преди 9 години
То пък *** си я кара сам от години.ни жена,ни любовница,ни дъщери.
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На кого му пука къде и как ще изкарат ваканцията си семейството ***?
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коя е тази Саша ?Защото дъщерите ми се казват Malia и Natasha, ама нищо. Какво толкова, още една голяма работа.
6
3
 
9
 
! Отговори
11 преди 9 години
Бива ли понеделнишки да разстройвате целокупния български народ? Цяло лято с трепет следя графика на Планетата на маймуните и сега съм съкрушена от скръб!
5
4
 
3
 
! Отговори
Бай Мангау преди 9 години
А па моите шерки това лято са на пиацата с тировете парабар с жената , комшийката и едната внучка !
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
супер новина
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да изкарат ваканцията с мен като не щат с него
2
4
 
9
 
! Отговори
боКспинди преди 9 години
Пускам салза :(
1
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ужас.