Есенна приказка в Русия

Линдзи Уиксън за корицата на руския Vogue
Обновена: 20 авг 2014 09:36 | 20 авг 2014 09:36, Теодора Драгоева
7
Есенна приказка в Русия
Снимки: Vogue

Линдзи Уиксън е новото лице, което краси корицата на списание Vogue, Русия, в изданието за месец септември. Американката развежда читателите на мдната Библия в градски условия, облечена в последните предложения на Louis Vuitton от колекция есен-зима 2014.

Кадрите са дело на английския фотограф Алекси Добровски, който умело улавя дръзкия стайлинг на Олга Дънина.
Музата на Карл Лагерфелд - Линдзи Уиксън, се въплъщава в ролята на изискана рускиня с къса кестенява коса и наситено ярко червило, представяща най-големите гордости на страната – руския балет, пищната архитектура и красивите улици.

Роденият през 1994 година в Канзас модел е известна със своята забележителна кариера в модната индустрия.
Едва 15-годишна, Линдзи открива ревю на модна къща Prada и закрива ревю на Miu Miu по време на седмица на модата в Милано.

С днешна дата американката ни е позната с участието си на подиума за Jean Paul Gaultier, Zac Posen, и с ролята си на рекламно лице за Mulberry и Chanel, като за последното избрана лично от креативния директор на модната къща - Карл Лагерфелд.

Сред любопитните факти около Линдзи Уиксън е роклята за абитуриентския й бал, изработена специално от дизайнера Джейсън Ву.

Цялата фотосесия можете да видите в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До sallaadinMnogo si prav. Trqbvashe mi 2 godini I nqkolko smeneni darjavi da razbera che ne mqstoto pravi chovek shtastliv, a nachina na mislene I do tova kolko presledva mechtite v jivota si.
5
0
 
10
 
! Отговори
sallaadin преди 9 години
Любимият ми сезон за разходки в Санк Петербург е есента, невероятно хубаво е има нещо, което ми напомня на хубав есенен ден в някое от нашите подбалкански градчета, меланхолията, която ме е обземала там, е същата която почевствах и в Сан Франциско, когато се шляех ... Та мисълта ми е, че човек може да бъде еднакво щастлив навсякъде, ако знае какво харесва и е свободен и в мислите и в действията си и не му .... за мнението на някой друг, което не съвпада с неговото.
4
4
 
2
 
! Отговори
До 2 преди 9 години
Да заинстересувани сме от руската култура, музика и т.н. ... но тя беше прегазена от един сифилистик на име Ленин, юдомасони нато Джерджински .. именно нашите освободители, именно едни от най-великите и достойни хора на 20-ти век бяха ИЗБИТИ от шайка продажна престъпна ***. Руския юдо-масонски ипериализъм буди само презрение.
3
10
 
3
 
! Отговори
никой си преди 9 години
Айде, руските фашисти веднага взехте да сипете помия и да насаждате омраза. После защо никой не ви искал културата, дворците, музиката и литературата. Вземете се очовечете първо, това НЕ Е политическа или икономическа статия.
2
3
 
20
 
! Отговори
:) преди 9 години
Русия е уникална държава, русофобите постоянно изтъкват, че руснаците пиели, как един път не се заинтересуваха от руската култура, дворци, музика, литература, признати от целия свят! Русия е много по европейска държава от ориенталска България, в която мутро-барока, кича и кючека за ни завладяли.
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересна фотосесия.Мисля, че са избрали това момиче, не само защото е хубаво. В момента, на Запад, интересът към Русия е голям, а по отношение на лицето си и изражението му тази моделка наистина прилича на един от руските антропологични типове.