Бунтарките Кристен Стюарт и Жулиет Бинош

Двете актриси приличат на сестри въпреки голямата си възрастова разлика
25 авг 2014 13:37, Теодора Драгоева
5
Бунтарките Кристен Стюарт и Жулиет Бинош
Снимка: Interview

Кристен Стюарт и Жулиет Бинош позират на корицата на новия брой на списание Interview, Германия (септември/2014). Двете актриси приличат на сестри, въпреки че американската звезда е на 24 години, а колежката ѝ французойка е на 50. 

Поводът Кристен и Жулиет да застанат една до друга пред обектива на фотографското дуо Дрио Крили и Тиаго Мартел е, че двете участват в новия филм "“The Clous of Sils Maria" (третата звезда в драмата е Клоуи Мориц).

За сесията Бинош и Стюарт се превъплъщават в бунтарска визии с облеклата на Chanel, Prada, Rochas, Ann Demeulemeester, Eres и др.

Двете дами, разбира се, са дали интервю за списанието, като в него говорят най-вече за съвместната си работа по филма, чиято световна премиера ще бъде през октомври по време на филмовия фестивал в Ню Йорк.

Жулиет споделя, че преди да се срещне с Кристен, я е проверила в Google. "Разбира се, че го направих. Имах нужда да знам с кого имам среща и с кого ще работя." 

Тя добавя: "Също така изгледах нейния филм "По пътя", но пропуснах "Здрач", въпреки че дъщерите ми са фенове на вампирската сага и имаха плакат на Кристен на стената в стаята си."

Вижте снимките на красивите и талантливи брюнетки в галериятa на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
3
 
! Отговори
.... преди 9 години
Бунтуват се срещу ниската тарифа на френските хубавици.:)
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези срещу какво се бунтуват? Срещу мъжете ли?
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Онзи момент, в който осъзнаваш, че 50 годишна жена е в пъти по-красива и притежава в път по-магнетично излъчване от 24 годишна жена...
1
1
 
18
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
Бунтарската визия на Кристен e всъщност обичайната й визия на вечно разтревожена от живота тийнежджърка, влюбена във вампир.