Леонардо ди Каприо иска да изглежда като Дейвид Бекъм

Актьорът си е поставил за цел да влезе във форма
26 авг 2014 15:29, Мария Дуковска
10
Леонардо ди Каприо иска да изглежда като Дейвид Бекъм
Леонардо ди Каприо; Снимка: Getty Images
След участието си във филма „Вълкът от Уолстрийт“ Леонардо ди Каприо си даде заслужена почивка. През последните месеци обаче актьорът изненада феновете си с доста занемарена външност. 
 
Лео е видимо наедрял, с брада и по-дълга коса. Явно този факт не се харесва и на самия него, защото звездата е решил отново да влезе във форма.

Говори се, че Леонардо си е дал три месеца, за да извае тяло като на Дейвид Бекъм. С освежена визия актьорът ще бори конкуренцията за бъдещи филмови проекти.

Източник издаде пред Daily Star: "Лео е решил, че сега е добър момент да влезе отново във форма. През лятото той купонясваше много и това се отрази на талията му".

„Лео ще навърши 40 години през ноември и знае, че ако не се погрижи за себе си, ще става все по-трудно, когато остарява“, смята още източникът. Всъщност актьорът вече е започнал да тренира, като рано сутрин се отдава на водни спортове, а след това прекарва по два часа във фитнеса.

До рождения си ден Леонардо ди Каприо иска да се сдобие с торс като на Дейвид Бекъм. Промяната ще бъде трудна, но пък ще му помогне да остане водещо име в Холивуд.

Освен физическите упражнения звездата от „Великият Гетсби“ е започнал и строга диета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
ShaMana преди 5 години
Така като гледам имаме двама БВМ ентусиаста в темата. Смело другари, пирогов винаги е близо
8
2
 
6
 
! Отговори
Мони преди 9 години
По-логично е онази епилирана балерина, да иска да прилича на Лео.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едно е да изглеждаш като Бекъм, друго е да си стегнеш тялото като неговото. Да не говорим, че тялото на Бекъм не е уникално и има и много други мъже с подобна физика, но да не се отклонявам прекалено много.
6
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прилича на *** с тази брада...
5
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тва с брадата е тъпо иначе е толкова красив колкото Брад Пит и Дейвид Бекъм, но много много по-талантлив и многопластов.
4
11
 
7
 
! Отговори
Георги преди 9 години
Много ми е грозно като ги гледам такива брадати. Млади момчета, пуснали бради като попове.До преди 1год. всички ходиха с обръснати крака, вежди ръце. Сега взеха да пускат бради.. явно се уплашиха да не ги помислят за ****аси ли ?!В старанието си да бъдат модерни изглеждат като палячовци.
3
0
 
27
 
! Отговори
vera преди 9 години
съгласна съм напълно. С талант като неговия не му е нужно да прилича на някого. Още по-малко на Бекъм. Ама няма да е лошо да заприлича на себе си...
2
21
 
3
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
Какво грозно създание!!!Начи има хора като Брат Пит които със времето съхраняват голяма част от красотата си!!!И хора като този които със времето не я съхраняват изобщо :DDD
1
3
 
23
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Сакън, недей!Добре си като Леонардо ди Каприо...