Бащата на Кание Уест е бил папарак

Това разкри самият рапър пред съда
27 авг 2014 16:35, Мария Дуковска
0
Бащата на Кание Уест е бил папарак
Снимка: Getty Images

Кание Уест направи изненадващо разкритие, че баща му Рей Уест е работил като папарак преди години. Рапърът сподели тази информация по време на съдебен процес. В момента Кание е даден под съд от фотографа папарак Даниел Рамос по обвинение, че го атакувал агресивно на летището в Лос Анджелис миналата година.

Съпругът на Ким Кардашиян каза: "Баща ми е бил папарак, бил е илюстратор, брачен съветник и т.н. Майка ми беше първият чернокож председател на департамента по английски език в общината на Чикаго. Те не са ме отгледали и възпитали, за да се съдя с произволен папарак."

Кание също така разкри, че по време на инцидента на летището той току-що е научил, че дядо му е на смъртния си одър и е действал афектиран от събитията.

Уест заяви, че иначе е добронамерен към папараците и те често му помагат да паркира колата си. Все пак той се изказа зле за Рамос, добавяйки: "Сред папараците има много свестни мъже, които са се хванали с тази професия, за да изхранят семействата си, но има и ужасни хора като Рамос, които минават всякакви граници."

Кание, който има 14-месечна дъщеря Норт от риалити звездата Ким, беше осъден на две години пробация, 250 часа общественополезен труд и няколко сеанса при психолог за овладяване на гнева си.

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари