Кендъл и Кайли Дженър говорят за своя живот „под микроскоп“

Най-малките сестри от клана Кардашян дават интервю за списание Du Jour
27 авг 2014 19:51, Мария Дуковска
2
Кендъл и Кайли Дженър говорят за своя живот „под микроскоп“
Снимка: Du Jour
Кендъл и Кайли Дженър са сред най-любимите звезди тийнейджърки на американците. Те са млади, чаровни, водят бляскав начин на живот и са част от звездния риалити клан Кардашян.

Всъщност атрактивните сестри са най-малките дъщери на Крис Дженър, която направи известни всичките си шест деца покрай риалити предаването си „Keeping Up With the Kardashians“. Телевизионната водеща има три дъщери Кортни, Ким и Клое и един син - Роб от първия си брак с покойния адвокат Робърт Кардашян, а Кайли и Кендъл са от брака ѝ с бившия спортист Брус Дженър.

Напоследък 18-годишната Кендъл се изявява като успешен модел, а 17-годишната Кайли все още не е решила с какво точно иска да се занимава. Този месец те позират в нова сесия за списание Du Jour в тоалети на Marc Jacobs, Givenchy и Chanel.

Ето и няколко акцента от интервюто с брюнетките:

За това, че са пораснали пред очите на хората: "Ние дори не помним времето, когато не бяхме известни. Шоуто ни е започнало да се снима, когато сме били на четири и пет години и ние сме свикнали с този различен начин на живот."

За това, че често мислят какъв ли би бил животът им, ако не бяха известни: "Често умуваме върху това. Опитваме се да си представим един ден, в който камерите няма да са около нас... И все пак, не искаме да се оплакваме."

За това как се справят с критиката, насочена към клана Кардашян: Кендъл: „Не ни пука особено. Лошото е, че тези критики ми пречат да се наложа в модната индустрия. За мен е много по-трудно да накарам хората в модата да ме вземат на сериозно, отколкото е за един непознат модел.“

За папараците, които ги следват навсякъде: „Ние живеем в комплекс от затворен тип, така че те чакат отвън на портите. Ким вече не живее с нас и нея я следят по-често. Ние все още успяваме да се измъкнем от вкъщи незабелязано.“

Останалата част от интервюто и галерията може да разгледате в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
2
 
! Отговори
лупи преди 9 години
До АнонименЗащото са готини,пич! Ким Кардашиян няма нищо общо с тях.