Чарлийз Терон става по-чувствена с възрастта

Тя е поредната актриса, която не разбира култа към младостта
28 авг 2014 17:58, Мария Дуковска
14
Чарлийз Терон става по-чувствена с възрастта
Снимка: Getty Images

Чарлийз Терон сподели, че става все по-чувствена с възрастта и затова смята, че жените влизат в своя разцвет, след като минат 40-те години. 39-годишната холивудска актриса признава, че напоследък се чувства много по-уверена във външния си вид.

Вероятно част от причината за всичко това се крие в нейния колега и гадже (а според някои медии и годеник) - Шон Пен, с когото блондинката има връзка от началото на годината.

Наскоро Терон сподели в списание Woman Wear Daily (WWD) следното: "Иронията е, че обществото издига в култ красотата на 20-годишните момичета, които още са деца и нямат никаква идея какво представляват животът и взаимоотношенията. Всичко това те учат с времето, минавайки през редица трудности. Доста по-късно те започват да се чувстват уютно в кожата си не заради даден мъж, а защото разбират своята стойност като човешко същество."

Красивата южноафриканка казва, че е започнала да се чувства сигурна във външния си вид едва напоследък, за което е помогнал и 2-годишният ѝ осиновен син Джаксън.

"На мъжете им е лесно - колкото повече остаряват, толкова по-добре се чувстват и изглеждат. За жените това не е така именно заради погрешните схващания и култа на обществото към младостта", заяви тя. 

Чарлийз, която е рекламно лице на Dior, добави: "Мисля, че жените намират сила и мощ по отношение на своята сексуалност и чувственост именно като прехвърлят 30-те и наближат 40-те. Сигурна съм в това."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Лора преди 9 години
Изключително красива, стилна и интелигентна жена!
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като беше на 20 беше направо невероятна. Сега пак не е зле - много по-добре от другите на същата възраст.
8
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубавица като нея да се хване с тоя грозник Шон. И защо?
7
0
 
9
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
До Леле че народСнежанка и ловеца е мега озадачаващ филм точно заради основния движещ момент, че снежанка е по-хубава от вещицата. Тъй като пред Терон Стюърд е като първа или втора сестра на Пепеляшка, на зрителя му е много чудно, какъв е проблемът.
6
28
 
0
 
! Отговори
Уверен преди 9 години
Абе тя уверена, ама скоро ще и светне, че увереността и никой не я иска...
5
0
 
22
 
! Отговори
Snorky преди 9 години
Респект!
4
0
 
36
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
Имаше саит с паралелни снимки между Чарлийз и Кристен Стюард И въопреки,че Стюард е на 25 години,то по нищо не може да бия Чарлийз Гледайте Снежанка и Ловеца,където Стюард е Снежанка а Терон вещицата и после и вие като мене ще искате да има такива вещици
3
0
 
31
 
! Отговори
фен преди 9 години
това не е жена бре хора...това е мостра ;)
2
0
 
40
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Ахъм....ЖЕНА та дрънка!
1
0
 
53
 
! Отговори
...... преди 9 години
Много е красива!!:)))