Дженифър Анистън чувства натиск да има деца

Актрисата не съжалява за нищо от миналото си
28 авг 2014 11:31, Мария Дуковска
19
Дженифър Анистън чувства натиск да има деца
Дженифър Анистън; Снимка: Reuters
Дженифър Анистън признава, че се чувства притисната да има деца. 45-годишната актриса, която е сгодена за Джъстин Теру от две години, споделя, че често се чувства сякаш не е жена, тъй като не е майка.

Холивудската звезда призна в шоуто „Today“: „Аз нямам подобно нещо като лист с неща, които трябва да бъдат направени. И ако те не са отбелязани като свършени, аз не губя част от моя феминизъм, не губя моята стойност като жена, защото не съм родила дете“.

„Аз съм родила много неща и чувствам, че съм майка на много неща. И не смятам, че е справедливо хората да бъдат притискани“, добавя още Дженифър Анистън.

Освен това актрисата, която бе омъжена за Брад Пит, сподели още, че се чувства „пораснала три пъти“ и не съжалява за миналото.

„Чувствам, че съм имала три различни периода на младостта. Претърпях невероятна еволюция. Продължавам да виждам тези малки животи, които съм живяла и всички те са толкова прекрасни. Чувствам се много благодарна за моята еволюция и за моята история. Никога не бих ги разменила за нищо“, завършва звездата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брад Пит я беше наругал в някакво интервю, че не можела да има деца и това била причината поради която я зарязал. Това беше крайно грубо и некоректно от негова страна. Да си се взима с оная болна анорексичка дето профилактично си реже части от тялото и да му ражда по 12-13 деца или да си осиновяват манг*лчета. Дженифър наистина няма за какво да съжалява и дори и да не може да има деца (както Брад Пит твърди) тя винаги може да си осинови. Живота не започва и не свършва с децата.
14
0
 
1
 
! Отговори
oт далече преди 9 години
До ИТОбаче много често самите деца са разбитите ни илиозии.Когато са дошли през младостта ти,а 50-те ти години съвпаднат с тяхната зрялост,разбираш,че техния живот има много малко допирателни с твоя.Пожелавам ви да нямате тези разочарования.Съжалявам ако имам грешки в правописа,но пиша на фонетична азбука.
13
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На 45 години Айшетата са вече прабаби, тази за първо дете си е помислила.
12
2
 
14
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Тази жена е много по-умна отколкото си мислите и много по-стойностна от "интернационалната осиновителка".Една жена не ражда деца, защото "трябва", "докато е все още млада" или "защото така очакват от нея". Не това е значението на думата "майка"...При нея има и други обстоятелства - има спонтанни аборта...Един човек може да бъде добър и завършен дори и ако животът не го е дарил с деца. Не можете да плюете някого заради неща, които не са зависели от него...
11
0
 
16
 
! Отговори
ИТ преди 9 години
Тези неща се усещат вътрешно и няма смисъл да се убеждаваме един-друг в кое е смисъла на живота. Имам три деца и много си ги обичам,но не мога да си позволя да давам съвети в тази посока. Във всеки случай с възрастта се усеща,че единственото нещо,което остава на човек,след всичките му разбити илюзии са децата.
10
3
 
1
 
! Отговори
сина преди 9 години
анонимен, ти или си стара мома или си дърт ерген, и в двата случая ти липсва нещо човешко, което предразполага развитието на чувства, като егоизъм, завист и др.
9
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
децата са само опция като всичко останало в този кратък, ироничен живот. Дълбокият смисъл още не е намерен от никого, явно смисълът е само пътят. А ако поставиме децата като смисъл не е честно към тях и наистина *** с 12 деца са откриватели на съвършения смисъл.
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
tia ako po4aka o6te malko samo na syn 6te rajda.
7
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като ви чете коментарите човек, остава с убеждението, че единствената и най-истинската жена на света се казва Айше.
6
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ехо,айларипи, наборке, аз чувствам натиск да имам внучка дай Боже !
5
36
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не губела стойността си като жена, защото не била родила дете. Е, вярвай си, ако можеш. Никаква стойност нямаш като жена вече на 45 години и не си родила деца.
4
12
 
21
 
! Отговори
Факт преди 9 години
В децата е смисъла на живота. Факт!
3
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За какви деца я притискат на 45 години?!Тя си е пропиляла всички шансове. Сега може само да си осинови дете и толкоз.
2
24
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На 45 години и няма деца - тя си е за съжаление. Всичко друго е без значение, когато става дума за децата.
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре, всеки има различни етапи от живота си !Но ако си материално осигурен и старееш е много по добре !