Анджелина не покани баща си на сватбата

Джон Войт е бил в неведение, че дъщеря му e сключила брак с Брад Пит
29 авг 2014 11:11, Мария Дуковска
13
Анджелина не покани баща си на сватбата
Снимка: Getty Images
Бащата на Анджелина Джоли - актьорът Джон Войт, не е бил сред гостите на сватбата на Анджи и Брад Пит, която се е състояла миналия уикенд в тяхното френско имение "Шато Миравал".

Г-н Войт разбрал за свръхсекретната брачна церемония от медиите, след като журналистите му се обадили за коментар. На въпроса какво мисли за това, че за Джоли това е трети брак (тя е била омъжена за актьорите Джони Лий Милър и Били Боб Торнтън), Джон отговорил: "Е, тя е с Брад вече доста години, така че този брак трябва да бъде по-щастлив от предишните ѝ."

Според слуховете, веднага след като е научил щастливата вест, 75-годишният баща на Анджи е отлетял за Европа, за да се види с младоженците, които смятат да карат медения си месец на Стария континент.

Самият той е заявил пред MailOnline: "Отивам в Европа, за да ги видя всички тази седмица. Чаках дълго време тази сватба да се случи и съм много щастлив. Наистина харесвам Брад и не съм разочарован, че не са ме поканили."

В момента Бранджелина се намират в Малта, където започнаха снимките на своя нов филм "By The Sea". Припомняме само, че Джон и Анджелина бяха отчуждени в продължение на почти едно десетилетие, докато се помириха през 2010 година и то благодарение на Брад. Те се изпокараха през 2001 г., след като Войт каза пред Access Hollywood, че дъщеря му има сериозни психически проблеми и че трябва да потърси помощ. Разстроената Джоли тогава направи публично изявление, в което заяви, че е доста по-здрава от баща си. Отношенията им обаче очевидно и до днес не са много близки.

Г-н и г-жа Пит сключиха брак точно 10 години след като се запознаха на снимачната площадка на филма, който ги събра - "Мистър и мисис Смит". Според информациите Джоли е отведена до олтара от двете си осиновени момчета Мадокс и Пакс, дъщерите ѝ Захара и Вивиан са ѝ били шаферки. Другите две деца на двойката - Шайло и Нокс, са носели брачните халки.

На малката сватба са присъствали само роднините на Брад - родителите му Джейн и Уилям, брат му Дъг, сестра му Джули и техните семейства. Не е ясно дали сред гостите е имало известни личности, но най-добрият приятел на Пит - Джордж Клуни, не е бил сред тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
6
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 9 години
Чух че си търсела къща в Кривинделово. Нали съм ви казвал - тук бабите са перверзни и тя сляд някоя друга година ще се впише във възрастовата група.
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо я търпи Брад тая кукундреал още му се чудя ...
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тия 100 деца имат преди да се оженят. Вариантите са два - идва 101-вото дете или Онази *** Джоли е решила да си направи поредно рязане на някой орган, преди да му се е случило нещо. Един вид - превенция, че след операцията ако не мръдне, поне да е женена.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Човек като се взема за голяма работа, та почва да става смешен чак... Дано и нийните деца се държат по същия начин с нея.
5
0
 
7
 
! Отговори
бай Петко преди 9 години
Някои са така. Като се захлебят не бръснат никого, ама докато са малки...тати,че пак тати...! После ГСР /гледай си работата/ Ама и те ще остареят, лошото е , че няма да можем да ги видим как ще реагират техните деца !
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това Бийбър барабан ли значи,квой туй нещу,никой него знай
3
1
 
6
 
! Отговори
Байо преди 9 години
Хаххаха тия коментари ме разбиха, много смех!
2
1
 
42
 
! Отговори
Капа ви Йота преди 9 години
Е,щом и Брад Пит е бил на сватбата,значи всичко е наред.
1
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Все пак е присъствал на Брад Пит брат му Дъг :)