Мадона тръгна по пантофи

Кралицата на попмузиката въвежда нова мода
29 авг 2014 16:36, Мария Дуковска
4
Мадона тръгна по пантофи
Снимка: Splash News

Мадона е Кралицата на попмузиката и може да прави каквото си поиска. Очевидно това е и причината звездата да се появи на летището в Ню Йорк по домашни пантофи.

Вероятно тя е искала да ѝ бъде удобно по време на дългия полет в самолета, с който тя и децата ѝ се завърнаха от почивката си в Испания. Явно този път звездата е сложила комфорта над модата и е решила да поглези стъпалата си с меки черни пантофи.

Мадона кацна обратно у дома заедно с четиримата си наследници - Лурдес, Роко, Мърси и Дейвид, като всички те бяха първо бяха в Кан, където посрещнаха нейния 56-и рожден ден, а после прекараха няколко седмици на остров Ибиса.

Според списание Us Weekly по време на въпросната почти едномесечна почивка Мадона е решила да скъса с поредното си гадже - 26-годишния актьор Тимор Стивънс. Списанието твърди, че точно на 14-ия рожден ден на сина си Роко Ричи (11 август) певицата е помолила най-учтиво Тимор да си събира багажа и да се изнася.

Една от възможните причини тя да скъса с него са скорошните признания на Стивънс, че си пада по по-възрастни жени, защото научавал много от тях. "Тя никога не е била сериозна към него", каза източник, близък до звездата, за Us Weekly. "В момента тя работи върху албума си и следи учебния процес на децата си. За нея няма нищо по-важно."

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Мадоназвезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари