Никол Кидман: Бях в aда и се върнах обратно!

Актрисата намеква, че "aдът" е първият ѝ брак с Том Круз
Обновена: 1 сеп 2014 09:04 | 1 сеп 2014 07:33, Мария Дуковска
15
Никол Кидман: Бях в aда и се върнах обратно!
Снимка: Edit
Никол Кидман за пореден път повдига завесата над щастливия си семеен живот със своя втори съпруг Кийт Ърбън.
Актрисата дава интервю за седмичното списание Edit, което е част от портала за мода net-а-porter.com.

В изданието Никол признава, че е направила много професионални жертви в името на семейството си с кънтри певеца, особено след раждането на първата им дъщеря Съндей, но ги е направила доброволно.

На снимките знаменитата австралийка позира в дрехи на Gucci, DKNY и Erdem. Стройната блондинка споделя още, че Кийт е присъствал на раждането на момиченцето и дори е заснел това важно събитие в живота им.

Никол допълва още, че с радост е заменила живота си в Холивуд за спокойния си бит с Кийт и децата в столицата на кънтри музиката - Нешвил, където те живеят вече осем години.

Кидман вярва, че успехът на втория ѝ брак се дължи на факта, че тя среща мъжа си на по-късен етап в живота, когато е вече близо 40-годишна. Тя казва: "Имах късмет, че срещнах Кийт в края на 30-те. Мъчно ми е единствено, че не можем да имаме шест деца заедно заради възрастта ни."

На последния си концерт Ърбън посвети песен на съпругата си с думите: "Осем години щастие с теб, бейби. Тази песен е за теб. Обичам те толкова много!"

Никол споделя още, че дори приятелките ѝ ѝ завиждат за семейното блаженство. Тя обаче винаги им припомня един факт: "Аз бях в aда и се върнах обратно! Заслужавам това щастие!". С тези думи звездата намеква за пореден път, че първият ѝ брак с Том Круз е бил далеч от щастлив.

Вижте снимките на Никол за електронното издание в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Никол КидманКийт Ърбън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според Сциентологията всеки минал живот има неестествени преживявания, наречени енграми, прилепнали към телата като кърлежи. Именно енграмите са причина индивидът да е в конфликт с обществото и да не може да се приспособи към живота. Ето защо енграмите трябва да бъдат открити и премахнати. Това се извършва чрез "прослушване" по време на организираните от Хъбарт скъпоструващи (понякога десетки хиляди долара) курсове.След "изчистването" последователите се намират в състояние на ДТ действащи тетан нива (OT, Operating Thetan Levels), които са 8 на брой. Намиращите се в това състояние могат д
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Припомнете ми колко дълго изкараах връзките на Том Круз след брака му с Никол КидманНикол диман -10 годиниПенелопе круз - 9 месецаКейти Холмс -4 години или там някъде
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
само за справка Кейти Холмс, също твърди, че живота и преди е бил кошмар..... При това тя е получила много повече от Том Круз, в сравнение с Никол Кидман, а едвам го издържа, защото когато Н.К. и Т.К. стартираха бяха еднакво известно, докато в случая с Холмс, Круз е гледал отвисоко и е бил тиранин.
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Том Круз е никой, освен някой и друг път екшън - невъзможна мисия 100 и 101, война на световете 600, и прочие не е направил нищо смислено. За сметак на това всичките му жени го напускат - Никол кидман, Пенелопе Крус, Кейти Холмс - всичи твърдят че живота снего е ужасен.А пък Никол Кидман си е била зведа много преди да се събере д Том Круз - добер си спомнете си за смъртоносна тишина например или самаргдовият град. Това е актриса с 9 номинации за златен глобус - не може Т.Круз да й е купил титл
6
1
 
9
 
! Отговори
Хонорик преди 9 години
Като ви кефи толкова Том Круз,омъжете се за него!Големи привърженици на сектантите станахте някои...
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никол намеква за сектата на сциентолозите, чието рекламно лице е Том Круз, който също така е един от главните в иерархията им. Поразровете се в нета за неща свързани с тази секта и много неща ще станат ясни.
4
20
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Защо да е бил ад живота и? сигурно дето нямаха деца ли? Странно исказване, той може да каже същото и за нея, но да ако той е бил причината това, че нямат деца сигурно затопва така говори. Но има нещо друго,което малко хора знаеят. Том също си има деца ех едно , но има все пак, значи все пак може да има деца човека, че заедно не са могли да имат деца,не означава, че санямали щастливи моменти, просто *** е неблагодарна, славата и най вече се дължи, че беше женена за Том Круз. Така е.
3
7
 
6
 
! Отговори
Дуко Марийкин преди 9 години
"Актрисата намеква, че "aдът" е първият ѝ брак с Том Круз"..."С тези думи звездата намеква за пореден път, че първият ѝ брак с Том Круз е бил далеч от щастлив"... За подобна бъркотия и взаимно изключващи се твърдения ..
2
5
 
9
 
! Отговори
Смях преди 9 години
Последното изречение на статията противоречи на заглавието. Кое е вярно ? Няма ли коректори в този сайт или всеки си пише както си иска.
1
12
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубавицата си е хубавица и над 40 г.