Уентуърт Милър: Разкрих, че съм гей, когато имаше значение

Звездата от "Бягство от затвора" се връща под светлината на прожектора
Обновена: 4 сеп 2014 14:08 | 3 сеп 2014 09:30, Мария Дуковска
33
Уентуърт Милър: Разкрих, че съм гей, когато имаше значение
Снимка: August Man Malaysia

Звездата от хитовия сериал "Бягство от затвора" Уентуърт Милър се завръща в светлините на прожекторите. Горещият актьор позира за новия брой на списание August Man, Малайзия (септември 2014).

Миналата година той разби сърцата на фенките си по цял свят, след като разкри, че е хомосексуалист. Направи го, като официално отказа покана да посети Русия, тъй като там гей обществото е потискано.

Уентуърт изглежда доста замечтан в сесията, която е дело на фотографа Чиун Кай Ши. След 4-годишна пауза тази есен синеокият красавец се завръща на големия екран с трилъра "The Loft".

Ето и няколко акцента от интервюто с 42-годишния актьор и сценарист:

За това, че е преборил депресията с писане (правил е опит за самоубийство, когато е бил 15-годишен): "Мисля, че писането определено може да ви помогне да обработите в ума си опита, който имате, и да разберете повече за самия себе си. Нещо, което ви е убягвало преди. Може би затова толкова много хора си водят дневници. И все пак не препоръчвам да разчитате само на това, ако минавате през труден период. Депресията изиска специализирана помощ."

За това, какво му е коствало да разкрие, че е хомосексуалист: "Разкрих се в момента, в който реших, че е важно да го направя. Исках да се обърне по-голямо внимание на това, което се случва с гей общността в Русия. Мисля, че го направих в точното време по моя собствен начин. Това е един от моите лични девизи - ние всички трябва да имаме свободата да се движим и да се развиваме със собственото си темпо."

За това, че се е фокусирал върху настоящето: "Напоследък не обичам да живея твърде много в миналото или заради бъдещето. Настоящето ми е по-интересно. Благодарен съм за ролите, които съм имал, но не прекарвам цялото си време в мисли за тях. Скоро при мен дойде човек, който е бил голям фен на "Бягство от затвора" и ми зададе доста въпроси за сериала. Признавам си, че едва му отговорих, защото имах смътен спомен за това, което се е случило. Все пак снимахме тези неща преди осем години и дори не помня презимето на моя герой."

За да видите снимките на Уентуърт, посетете галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: интервюУентуърт Милър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Депресията иска специализирана помощ " . ?
12
3
 
3
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Хора, обществото изпедерасява и лезбичосва неспасяемо. Поговорката "козата си иска пръч" е на път да отпадне. Натам ни води американизацията на света. Браво на госпожа Дуковска, която винаги ще изтърси по някоя новина на десетилетието.
11
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ПреместанКакво значение има, дали е гей, и кого го интересува, освен контингента.Това, което го индивидуализира сред останалото население на планетата, е че е добър актьор, а не това че е гей.-------Напротив! Мен ме интересува! Като започва филм с него занапред, ше си казвам: филма с оня ***'! И ще гася!Така не слушам: Фреди Меркюри, Джордж Майкъл, Васил Найденов, особено пък Елтън Джон, кото пял в пестните си за любовта ... ква любов бре! Един бой, бой, доде им изпадат з....
10
12
 
14
 
! Отговори
DDT преди 9 години
Интересно. Кога има значение дали си гей? Или си или не си. Кога е важно да се разкриеш? Не мога да ги разбера тия бе мамка му...
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хм, колко ли са посетили галерията в тялото.бг :)
8
23
 
22
 
! Отговори
Той е преди 9 години
НИЩО НОВО, ПОРЕДНИЯТ *** ОТ ЗАПАДА!
7
22
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Извинявай много, но то тва винаги си е било очевидно. Жалка работа, не тва че е гей, а тва че си измисля глупости за да играе в жалката анти-руска пропаганда. Русия не преследва гейове, просто им забранява да си рекламират психическото разстройство на деца...
6
16
 
6
 
! Отговори
стефчо преди 9 години
природата се самоконтролира по тоя начин,след 50 год всички ще са гейове..
5
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Дай една цигара, ще те *** у звездата!"
4
21
 
27
 
! Отговори
FYI преди 9 години
Не знам как ги прави, но освен че е невероятен актьор е и очевидно доста умен.
3
11
 
29
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
Епа то какъв да станеш ако влезеш у затвора за няколко години :DDDDDDDD
2
23
 
37
 
! Отговори
FYI преди 9 години
Преди някой да се хване за това, че е гей е хубаво да знаете, че е завършил английска литература в Принстън.
1
22
 
30
 
! Отговори
Щази преди 9 години
Световната кампания за популяризиране на еднополовите връзки набира скорост. Целта-рязко намаляване на раждаемостта и на популацията защото много хора-много проблеми-невъзможен контрол.