Най-горещите латино звезди-жени в света

Вижте Топ 10
7 сеп 2014 20:05, Мария Дуковска
7
Най-горещите латино звезди-жени в света
Снимка: GQ
Представяме ви списък с най-горещите латино красавици в света на шоубизнеса, които пленяват с прекрасната си, екзотична външност феновете по цял свят. Тези известни хубавици са родени или някъде в Латинска Америка, или в Съединените щати, но във вените им тече латиноамериканска кръв.

От списъка ще изключим бразилските топмодели Жизел Бюндхен, Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Исабел Гулард и т. н., тъй като те са прекалено много и могат да участват в своя собствена класация.

Пропускаме и европейските икони за красота Пенелопе Крус и Моника Белучи, тъй като те също не са истински латино диви. За това пък в класацията участват жени като Дженифър Лопес, Ева Лонгория, Селена Гомес и Салма Хайек, които не само излъчват супер сексапил, но и през годините са се превърнали в емблематични жени за пример по отношение на кариера и личен стил.

Жените с мексикански, пуерторикански, колумбийски и т. н. корени са доказали, че притежават чар, интелект, талант и естествена чувственост, които са достатъчни, за да ги направят звезди в различни области на шоубизнеса като кино, телевизия, музика и мода.

Според много хора те са най-сексапилните жени на земното кълбо! Актрисата – секссимвол Джесика Алба (на снимката) редовно е избирана за най-горещата жена-звезда в списъците на мъжките издания Maxim, AskMen и FHM.

Вижте снимките на другите горещи красавици с латиноамериканска кръв в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-яката жена има най-голям ггъъзз.Научно доказано
4
4
 
8
 
! Отговори
Ивайло преди 9 години
Най-сексапилната жена е влюбената, обичана и дива жена, тази, която е щастлива и усмихната. Това е секси жена за мен! Мили дами, вие сте прекрасни и ние, мъжете, трябва по-често да ви го показваме!
3
2
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Таз дето е...отгоре е като...скумрия;за другите не знам.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
2. Е как ще четеш статията , като теб те чакат , побързай !
1
0
 
7
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
отивам направо в "галерията" няма да чета статията.