Запознайте се с мъжете на супермоделите

В какви мъже са влюбени едни от най-горещите красавици на планетата?
Обновена: 8 сеп 2014 22:03 | 8 сеп 2014 21:58, Мария Дуковска
10
Запознайте се с мъжете на супермоделите
Дауцен Крос със съпруга си и баща на двете си деца - Диджей Сънри Джеймс; Снимка: Getty Images
Запознайте се със съпрузите и гаджетата на някои от най-горещите супермодели в света. Ако сте се чудели какви мъже си избират въпросните красавици – те наистина най-често са или известни, или супер богати, но е факт, че има няколко известни модели, които са се влюбили в по-обикновени мъже.

Половинките на моделите имат различни професии и произход. Гаджето на Карли Клос е инвеститор с еврейски корени, годеникът на Алесандра Амброзио е бизнесмен милионер, мъжът на Жизел Бюндхен е известен спортист, а Бехати Принсло наскоро сключи брак с рокзвезда.

Общото между тези мъже е, че те са млади и готини и любимите им жени наистина изглеждат много влюбени в тях. Вероятно една от най-красивите двойки в този списък са Шанин Шейк и Тайсън Бекфорд.

Двете зашеметяващи звезди на модния подиум ту се събират, ту се разделят, но последно се появиха за ръце на червения килим на премиерата на петия и последен сезон на „Boardwalk Empire“ в Ню Йорк (на 3 септември).

Генетично благословените секси хубавци изглеждат по-щастливи от всякога заедно, въпреки че официално не са обявили статута на отношенията си.

Тайсън и Шанина се запознаха през 2008 г. в неговото риалити шоу „Make Me A Supermodel“ и бързо след това станаха гаджета. Миналата година уж скъсаха, а нейното име беше свързано наскоро с това на попзвездата Джъстин Бийбър, с когото тя беше на почивка на яхта на остров Ибиса.

Екзотичната австралийка мис Шейк, която е модел на Victoria's Secret, наскоро заяви, че с Тайсън са само приятели, но според близките им двамата са влюбени и щастливи заедно, но не смеят да споделят това със света.

Вижте снимките на още 10 супермодела и мъжете в техния живот в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
до тоя под мене преди 9 години
Харесала го е, щото знае къде е
7
7
 
21
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! преди 9 години
Публична тайна е, че за да върви кариерата на една топ манекенка, тя трябва да се омъжи или за ***, или за евреин.Така се дава пример на младото поколение момичета какви мъже трябва да си търсят, за да просперират в живота.Не може иначе да ми обясните как красивата бяла жена от снимката е харесала тази с конска физиономия до нея.Факт !Това е системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД !Има още доста неписани и негласни правила в нея засягащи звездите от спорта, музиката, модата и др.
6
1
 
17
 
! Отговори
kofti преди 9 години
Edna nqma s priyatel shloser
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 3Завиждаш ли им, а?...за мъжете?
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименГроздето кисело, а? :-)Да ви е-а в комплексарите, да ви е-а!!!
3
3
 
6
 
! Отговори
корейка с ориз преди 9 години
Българките да си хващат богати западняци нали са хай +тек какво чакат още .....
2
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еди-коя си с гаджето си и баща на двете и деца еди-кой си,еди-кой си с приятелката си и майка на второто му дете еди-коя си...Да ви ?ба и ценностната система и демокрацията и разюздания живот а после се чудите защо младите са агресивни и безхаберни към всичко А какви да бъдат като растат при такива сбъркани двойки които не знаят съпрузи ли са,гаджета ли са а децата им се чудят кой е баща им и коя майка им
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В богати