Бранджелина пуснаха първите кадри от новия си филм

Младоженците продължават снимките на романтичната драма край бреговете на Малта
17 сеп 2014 13:42, Мария Дуковска
7
Бранджелина пуснаха първите кадри от новия си филм
Снимка: Entertainment Weekly

Анджелина Джоли и Брад Пит показаха първите кадри от новия си филм "By The Sea" в списание Entertainment Weekly. Официалното резюме на лентата е следното: "Действието се развива във Франция в средата на 1970 г. Джоли играе Ванеса, бивша танцьорка, а Пит е нейният съпруг Роуланд, американски писател. Те пътуват из страната заедно, но се отдалечават един от друг все повече и повече".

"Избрах да създам филма в епохата на 70-те не само защото това е една пъстра и съблазнителна ера, но и защото ми позволява да сложа фокуса върху емоциите на героите ми", казва пред изданието Анджелина, която е сценарист и режисьор на филма.

В момента младоженците Пит и Джоли (двамата сключиха брак на 23 август) смесват работата с удоволствието. Последните дни те се намират на луксозна яхта край бреговете на остров Малта заедно с 6-те си деца, където хем си почиват, хем продължават снимките на втория си общ проект.

Първото им сътрудничество беше в лентата от 2005 г. "Мистър и мисис Смит", където двамата започнаха и пламенната си афера и извън екрана, довела до развода на Брад с Дженифър Анистън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
търтея преди 9 години
Ще е пълна и рядка боза, както и филма за горката босненка, който така и никой не отиде да изгледа.
2
2
 
0
 
! Отговори
majorski преди 9 години
Еми опмръзнахме си и аз я пратих при Пит,сега се чудя коя та си хвана ...колебая се между Jennifer Lawrence, Keira Knightley, Ema Stone или Mila Kunis......младото си е младо ....Анджи поостаря понабръчка се !
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
местя..