Дженифър Гарнър: Не помня каква бях, преди да стана майка

Чаровната актриса позира за американското списание InStyle
Обновена: 17 сеп 2014 19:40 | 17 сеп 2014 19:39, Мария Дуковска
3
Дженифър Гарнър: Не помня каква бях, преди да стана майка
Снимка: Снимка: InStyle, USA

Дженифър Гарнър е пример за успяла жена със своя собствена кариера, която умело балансира между работата, прекрасния си съпруг Бен Афлек и трите им деца.

Дали тази задача е трудна, или лесна и какво мисли за това да бъде майка, са само част от темите, за които актрисата говори в новия брой на американското списание InStyle.

Изданието ни подготвя отлично за есента, заснемайки Дженифър в една есенно-меланхолична фотосесия с преобладаващо по-мрачни краски. Снимките са дело на фотографа Джампаоло Сгура, а за стайлинга на звездата се е погрижила Мелиса Рубини.

Талантливата звезда изглежда непретенциозно и очарователно в дрехи на Bottega Veneta, Fendi, Burberry, Michael Kors, Chloe, Stella McCartney, Missoni, Calvin Klein и други.

А ето и една малка част от интервюто на Дженифър Гарнър за американското издание на списание InStyle:

За това как тя и съпругът ѝ намират време един за друг, както и за своите деца: „Когато се появи първото ни дете, ние бяхме заедно само от една година. Ние бяхме бебета. Всичко стана толкова бързо, че дори не помня какви бяхме, преди децата да се появят на бял свят. Минаваш през фази. Не можеш да очакваш да бъдеш ухажвана през цялото време, а аз не искам да го ухажвам сега – нямам енергия! Но ние определено се стараем да бъдем заедно, да правим нещата по едно и също време и да се обичаме“.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте Дженифър Гарнър за InStyle.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Невен преди 9 години
Супер мацка.
1
4
 
0
 
! Отговори
Мима Дуду преди 9 години
Аз помня каква беше-бабка!