Ева Мендес и Райън Гослинг вече са родители

Актрисата роди момиченце
Обновена: 17 сеп 2014 10:05 | 17 сеп 2014 10:05, Мария Дуковска
2
Ева Мендес и Райън Гослинг вече са родители
Ева и Райън; Снимка: Splash News

Още едно звездно бебе се появи на бял свят – Ева Мендес и Райън Гослинг вече са горди родители на момиченце. Оказва се, че актрисата е родила още миналия петък (12.09.), но новината за щастливото събитие изтече едва сега. Много източници потвърждават за раждането, включително и Us Weekly.

За бременността на 40-годишната Ева се разбра едва през месец юли, когато се твърдеше, че звездата е в седмия месец. По-рано тази година актрисата отрече слуховете, че ще става майка, заявявайки: „Това е толкова нелепо“ в шоуто на Елън Дедженеръс.

Любимата на Райън Гослинг почти не се появяваше на светски събития по време на бременността си. За последно тя присъства на Violet Grey в Лос Анджелис в края на месец февруари. Приближени до двойката споделяха, че Райън се е грижил чудесно за Ева и дори готвил любимите ѝ ястия.

Източник, близък до звездите, издаде пред E! News, че двамата родители са се разплакали, когато за пръв път са видели своята дъщеря.

„Ева е толкова щастлива, че е майка, бебето момиченце е перфектно! Те са у дома сега с бебето и Ева казва, че се чувства добре“, сподели още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
3
 
! Отговори
Промоция преди 9 години
Много хубава двойка са Мензис и Грозник! Мерси за инфото!