Яна: Сексът с Петко е уникален

Щастливите родители са категорични, че синът им Доменик ги е променил
Обновена: 17 сеп 2014 12:27 | 17 сеп 2014 12:27, Мария Дуковска
232
Яна: Сексът с Петко е уникален
Снимка: LOVE style

Петко и Яна Димитрови разкриха къде ще отпразнуват първата година от сватбата си в интервю за списание LOVEstyle.

Двамата ще бъдат в Лондон на един от най-големите фестивали, събиращ танцови двойки от цял свят и ще останат след събитието в британската столица, за да празнуват годишнината. „На самия 20 октомври ще вечеряме в ресторант само двамата“, признаха те.

Яна не крие, че си мечтае да има и дъщеря, но по този въпрос ще работят догодина.

Бизнесменът и половинката му постоянно откриват нови и нови положителни черти един в друг, а за секса с Петко Яна признава, че е уникален.

Двамата са много щастливи от появата на бял свят на сина им Доменик, а на бизнесмена му доставя истинско удоволствие да се занимава с бебето.

„Проблемът е, че имам страшно много работа, но каквито и да са ангажиментите ми, винаги бързам да се прибера и да гушна Доми", признава Петко.

"Доставя ми удоволствие да се занимавам с него – да го преобличам, да го храня, да го къпя... С Яна се справяме много успешно само двамата противно на слуховете, че имаме пет детегледачки и прислужнички”, допълва таткото.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
19
 
! Отговори
нормален преди 9 години
Заради уникалния секс на някой си Мария Дуковска яде хляб ?Иван Вазов би казал писарушката Дуковска.
159
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимендо 191 и аз и аз и аз -
158
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Момичето не лъже, този съм го и*бал, уникален е за а*нално изчукване. Като можем да сме отворен, можем и да сме прости :)
157
0
 
19
 
! Отговори
A1 преди 9 години
Кажете ми защо заглавието трябва да е точно това?
156
0
 
19
 
! Отговори
Еба*а преди 9 години
Тая Яна, от наше село, дет умна ам чи и убава. Де толкоз акъл се събра у тая тиква?
155
0
 
19
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Тези двамата сигурно са се радвали, че има статия за тях двамата в нета. А дали прочетоха коментарите на всички дотук? Янче, на твое място ще грабна Петко и дим да ме няма, след тези коментари! Ха ха...Но ти сигурно си мислиш, че те вали дъжд, докато хората ти оплюват умното изказване.Аз лично бих ти начупил зъбите за такова изказване.
154
0
 
24
 
! Отговори
Дим4о преди 9 години
"Яна: Сексът с Петко е уникален"Петко: Сексът с Яна, нищо особенно, поредната пръчка .
153
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви са тези двамата, че да пишете статии за това какъв им бил секса... Този сайт от ден на ден пропада...
152
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мари Яно, забрави ли ме? Га се щипехме на хорото на слския мегдан, кво ми хортуваше тогазинка? Че съм бил као вакло ягне,заборави ли огледалцето, дет ти го сторих армаган от панаира в Диканя?
151
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Марче, Янче, избягахте от село, но селото нивга няма да избяга от вас!
150
0
 
30
 
! Отговори
истината преди 9 години
Ако бат Петко нямаше лев, Янчето изобщо нямаше да се интересува от секса му, пък бил той и добър.
149
0
 
30
 
! Отговори
до 173 Лора преди 9 години
Ти кога за последен път си била на лекар бе момиче,я *** да те видят,дай урина за изследване и в кибрена кутийка от другото защото понякога интоксикацията от глистите дава симптоми на начална шизофрения...
148
1
 
24
 
! Отговори
нона преди 9 години
и това като рогата на благо....чалга чалга....
147
0
 
30
 
! Отговори
батко преди 9 години
Янчето е набарала дебелия портфейл на Петко и му навива здраво тръбата за да не го изспусне.
146
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много ми е интересно дали щеше твъеди,че такъв изявен секс-атлет ако банковите му сметки бяха на обикновен човек...Портфейлът оправдава размера:)Истината е,че след 2 годинки,моме,ще ти ритне *** точно както направи с предната си жена заради тебе.Просто идва новият набор 20 годишни,а ти безнадеждно остаряваш.Е,ако успееш да му оглозгаш некой и друг лев,със сигурност край теб ще се завъртят разни 20 годиши момъци,които ще започнат на всеослушание да рзправят колко е страхотен сексът с теб:):)
145
31
 
24
 
! Отговори
Лора преди 9 години
Прекрасна и успяваща млада двойка, от която лъха позитивизъм и с която можем само да се гордеем. Културата на общуване в семейството,а също и във форумите е нещо, което се възпитава в семейството, в което израстваме. Поради това, се оказва трудно постижима за голяма част от сънародниците ни. Тази двойка е щастлива и зареждаща с позитивизъм, защото са отдадени един на друг и видимо съпричастни. Със сигурност има какво да научим от тях,ако успеем да превъзмогнем вътрешната си завист и ограниченост
144
4
 
47
 
! Отговори
салих преди 9 години
Такова изказване може да направи само много проста жена.Тя явно е искала да изпрати някакво послание до някой, който я е зарязал или се е отнасял към нея , като към секс играчка.Тя трябва да се примири ,че е само съпругата на Петко и нищо повече. ТАКИВА ТАНЦЬОРКИ С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ.Много "селско" изказване.
143
6
 
32
 
! Отговори
Мама Ви проста... преди 9 години
Какво ревете , палячовци? Статията е в подкатегория "Свободно време"... за какво да пишат в тази категория за ядрена физика или биохимия? Разбира се ,че ще пишат такива простотии за клюкарките. Въпросът е Вие защо четете и ревете после??????
142
3
 
33
 
! Отговори
Ива преди 9 години
Направо не мога да се начудя защо се пишат подобни материали... Аз лично нямам идея кои са тези двамата, но единственото, което разбрах е, че младежа го бива в леглото. На г-жа Дуковска за това нещо плаща ли й се? Може би за брой символи, без значение дали в написаното има някаква мисъл, логика, стойност?
141
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А пробва ли с кон ?