Кирстен Дънст: Когато си във връзка, надебеляваш

Актрисата позира за новия брой на списание The Edit
Обновена: 17 сеп 2014 22:05 | 17 сеп 2014 22:03, Мария Дуковска
10
Кирстен Дънст: Когато си във връзка, надебеляваш
Снимка: The Edit

Макар че в момента Кирстен Дънст не се появява често в киното, едва ли има човек, който да оспори факта, че тя наистина е звезда. Актрисата започва своята филмова кариера едва на 12 години, а с филма „Интервю с вампир“, където си партнира с Брад Пит, тя постига своя огромен първи успех.

Точно 20 години по-късно Кирстен е все така очарователна и магнетична. В новия брой на списание The Edit тя споделя детайли за своята кариера и обяснява защо не я виждаме толкова често на голям екран.

Фотосесията към интервюто пък е много романтична – в нежни цветове и бохо стил. Актрисата позира пред обектива на фотографа Дейвид Белмер, облечена в дрехи на световноизвестни марки, като Burberry, Dolce & Gabbana, Zimmermann, Givenchy, Etro, Valentino и други.

Ето и няколко акцента от откровеното интервю на Кирстен Дънст за списание The Edit:

За това защо си е взела „отпуск“ от актьорството: „Защото започнах да се снимам много млада и чувствам, че мога да го направя. Ако моята кариера приключи утре, аз ще бъда горда от филмите, които съм направила. Боже, това звучи толкова драматично. Не мисля, че с годините на актрисите им става по-трудно. Всъщност смятам, че става по-лесно. Имам предвид, сега е златната ера на телевизията и аз съм на около пет години време от това да правя телевизионно шоу, със сигурност. Аз няма да запиша албум, но определено ще направя музикален филм“.

За остаряването: „Най-хубавите жени за мен са тези, които си позволяват да остареят“.

За килограмите и любовните отношения: „Сега имам малко повече коремче и макар че имам 20 чифта дънки, нося само три през последната една година, тъй като останалите са от времето, когато бях по-слаба. Предполагам, че ако не се чувствах удобно във връзката си, щях да бъда по-слаба. Когато сте с някого, вие ядете много повече и се отпускате малко – но аз самата не се критикувам повече, отколкото е здравословно“.

Посетете галерията на Tialoto.bg и разгледайте Кирстен Дънст в бохо стил за списание The Edit.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: интервюКирстен Дънст
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
2
 
! Отговори
САШО преди 9 години
Така е . Зависи от гаджето, ако е младо и язди всяка вечер ще отслабне .Ако е дърт, само ще смуче и от протеина в бялото сладко ще надебелява .
6
2
 
1
 
! Отговори
простак преди 9 години
От връзка се пълнее,от връзка се и слабее.К.р прави,к.р разваля-са рекли старите.:-)
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защото се отпускаш, спираш да търсиш връзка, а оттам спираш и да обръщаш голямо внимание на себе си. Това е нормална реакция, затова паунът прибира перата си, след като си свършат работата хахах. Но това не означава, че не трябва от време на време да ги показва отново.
4
0
 
2
 
! Отговори
дънстер преди 9 години
Кристинче, разкажи ни за изтеклите ти снимки от iCloud - от тях слабее ли се или се дебелее?
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато забременееш още повече. ;)
2
0
 
1
 
! Отговори
Мима Дуду преди 9 години
До valiqлиз близ оферти има само
1
4
 
1
 
! Отговори
Читателка преди 9 години
Стига си цапала интернета с глупости!